Hot

PREDNOSTI I MANE

NIKOLINA RISTOVIĆ: ‘Zagreb i Beograd su dvije strane iste medalje, ali u jednom od njih je lakše odgajati dijete”

Nekadašnja voditeljica progovorila je o životu na dvije adrese i otkrila zašto dijete odgaja u Hrvatskoj

Nikolina Ristović nedavno je proživjela pravu dramu na ljetovanju u Kaštel Starom kada je njoj i suprugu Vidoju Ristoviću otuđeno 300.000 eura.

RISTOVIĆ NOVOM FOTKOM I ZNAKOVITOM PORUKOM ISPROVOCIRALA RUGANJE: ‘Sve za show, kompleksi, treba skrenuti pažnju na sebe’

Nekadašnja voditeljica koja živi na dvije adrese, u Beogradu i u Zagrebu, ovih je dana za srpski Blic otkrila kako svaka od njih ima svoje prednosti i mane.

“Nikada nisam rekla da volim više Zagreb od Beograda. Ova dva grada su dvije strane jedne iste medalje. Imaju zajedničke nazivnike, a opet imaju različite karakteristike koje su dio njihovog šarma. Iako moram reći da je Beograd tu puno šarmantniji, razbarušeniji, životniji… Ali sve to što je sjajno čini ga i težim za život i odgajanje djeteta”, otkrila je Ristović.

SUPRUG NIKOLINE RISTOVIĆ NAKON DRAME NA LJETOVANJU POKAZAO NOVI SAT: Platio ga je najmanje 90.000 kuna

“Da sam sama sebi jedina obaveza, ne bih se uopće dvoumila jer bih se u Beogradu snašla kao riba u vodi, a Zagreb je malo mirniji i staloženiji. Nekako ozbiljniji, strukturnije bolje uređen i samim tim je dijete malo lakše podići na noge u Zagrebu. Meni se bar tako čini. Biram u određenom trenutku gdje ćemo stanovati, budući da imam taj benefit da mogu, jer imam adrese u oba grada”, zaključila je.

View this post on Instagram

Picture of the day

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr