Nikolina Pišek otkrila što je najveći afrodizijak za nju

Jedna od najseksepilnijih Hrvatica Nikolina Pišek u najnovijem intervjuu otkrila je zašto je osnovala producentsku kuću, osvrnula se na fotografije bez šminke koje je sama objavila na internetu te je objasnila što je za nju afrodizijak.

‘Za mene je inteligencija najveći afrodizijak, a glupost me može jako iziritirati. Ne volim biti u blizini glupih ljudi, koliko god njima bilo dobro u njihovim glavama. Glupost je opasna jer nikad niste dovoljno pametni da predvidite reakcije ljudi s ograničenom moždanom aktivnošću i nikad ne znate kako vam iz te iste gluposti mogu naštetiti’, rekla je Nikolina Pišek u intervjuu za srpski Nedeljnik, prenosi Telegraf.

Na upit je li joj producentska kuća, koju je osnovala, odstupnica za voditeljsku mirovinu, odgovorila je:

‘To znači samo da sam radoznala i spremna za neke nove stvari. Znate, kad godinama mijenjate gume u automehaničarskoj radionici, onda ste spremni i za svoju vulkanizersku radnju. Imam iskustvo, znanje stečeno istim, znam da se neke stvari mogu napraviti i bolje nego što imamo prilike gledati, osjećam ukus publike i mislim da je nepravedno podcijenjena’.

Pišekica se osvrnula i na fotografije bez šminke koje je sama objavila na internetu.

‘Poznate dame moraju biti spremne na javni linč. Kad bi vrijedilo pravilo da uvijek kad komentiraš nečiju guzu, moraš pokazati svoju, vjerujte mi – zlih komentara ne bi bilo. Ne kažem da svi imaju loše stražnjice, nego se oni s dobrima ne bave tuđima’, zaključila je.

Povratak na Net.hr