ZBOGOM, VESNA

NIKOLINA PIŠEK BJEŽALA OD PROBLEMA, A ONDA SE SLOMILA: ‘ Otišla je zauvijek, nismo se niti pozdravile’

Nikolina Pišek tri je mjeseca izbjegavala Facebook, a sada je otkrila i tužan razlog.

Obožavatelji voditeljice Nikoline Pišek već su se zabrinuli gdje je ona, jer je čak tri mjeseca izbjegavala Facebook. Danas se napokon vratila i objasnila zašto je nije bilo na ovoj popularnoj društvenoj mreži.

LJUB SI, RODE, JEZIK IZNAD SVEGA: Nikolina Pišek odgovorila Srbima koji su je prozvali zbog hrvatskog naglaska

Nikolina je objavila fotografiju Vesne, svog psića, i njome rastužila svoje pratitelje.

“Dugo… mjesecima nisam smogla snage da otvorim ovu stranicu. Prvenstveno zato što je otišla zauvijek moja Vesna s kojom sam se upoznala ovdje. I prije toga, jer sam znala da je Vesna jako bolesna.. A ovo me mjesto podsjećalo na nju. Ako ne otvaram mjesto koje me podsjeća da problem postoji, onda će možda problem pobjeći? Nije pobjegao. Nismo uspjele. Vesna je morala otići na neko mjesto gdje bol ne postoji. Nismo se niti pozdravile kako treba. Nije mogla više…

I onda je došao današnji dan, godišnjica moje prve pseće ljubavi, koja je, zapravo, bila ‘krivac’ da smo se Vesna i ja upoznale. Niti njega više nema. I on je na mjestu koje mu je izbrisalo bol. To kažem da bih se utješila, izgovaram u sebi floskule da otjeraju moju bol, no ona ne prestaje. Kažu da vrijeme liječi rane i da vas tuga priprema za nove radosti… Da su tuga i radost povezane kao ruža i trn. Znam da jesu. I odlučila sam prigrliti to saznanje. Zahvalna za sve što sam imala. Jer, prije no što saznaš što dobrota zapravo jest, moraš izgubiti nešto. Ili nekoga…”, napisala je Nikolina i ganula obožavatelje, koji su joj pružili riječi utjehe.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr