REKAO 'DA'

‘NIKKY JE POTPISAL’: Oženio se bliski Mamićev suradnik i bivši dečko poznatih televizijskih voditeljica

Agent koji je najpoznatiji po bliskom odnosu s obitelji Mamić i vezama s poznatim hrvatskim voditeljicama uplovio je u bračnu luku.

Nikky Arthur Vuksan, javnosti najpoznatiji po ljubavnom trokutu s Tatjanom Jurić i Ecijom Ivušić, ali i bliskom odnosu sa Zdravkom Mamićem oženio se ovog vikenda.

Nogometni menadžer rekao je ‘da’ Marineli Penavi, odvjetnici s kojom dijeli pogled na život, ali i datum rođenja.


Zajedničku fotografiju novopečenih supružnika, koji su svadbu imali u zagrebačkom Westinu, objavio je njihov prijatelj Hamdija Kopčić, najpoznatiji po vezi s Ivanom Balić, bivšom suprugom slavnog rukometaša Ivana Balića.

Vuksan je menadžer i ovlašteni agent za prodaju nogometaša te osoba bliska Zdravku Mamiću, s kojim je i osumnjičen u jednoj od istraga koje USKOK vodi protiv najmoćnijeg čovjeka hrvatskog nogometa.

Na glasu kao vrlo inteligentan, duhovit i profinjen, Vuksan je pivukao pozornost poznatih Hrvatica. Od 2007. godine je bio u vezi s Tatjanom Jurić. Četiri godine nakon toga, par je prekinuo, a šuškalo se kako je to zato što ju je uhvatio s drugim, što su oboje demantirali.

Nakon toga, Nikky se našao u zagrljaju druge voditeljice, Ecije Ivušić.

No, sada je pronašao onu pravu, a sudeći po objavi koju je njegova supruga objavila na Instagramu, supružnici ubrzo žele i dijete.

Povratak na Net.hr