banner

FINO IM JE 'SPUSTILA'

NIKITA SE OBRAČUNALA S HEJTERIMA: ‘Na mojim stranicama nećete krojiti vašu primitivnu pravdu’

Fanovi su Nikiti poručili da se ne obazire na komentare hejtera te da nastavi biti svoja i unikatna

Dance zvijezda 90-ih Nikolina Ivošević, koja je javnosti poznatija pod imenom Nikita, ovoga je tjedna kuhala u RTL-ovu showu “Večera za 5 na selu”. Svojim osebujnim nastupom privukla je pozornost gledatelja, ali i neodobravanje trolova kojima se obratila u najnovijoj objavi na Facebooku.

SJEĆATE SE NIKITE IZ DEVEDESETIH? Danas je kuhala u ‘Večeri za 5’, na kraju i zaplesala!

“Dragi trolovi, na mojim stranicama nećete krojiti vašu trolovsku primitivnu pravdu… Ako ne znate šta je show, šta je emisija, molim lijepo imate druge programe pa prebacite na dnevnik, neke političke emisije i pustite ljude da u miru gledaju show… A vi dragi moji ako sam vas uspjela nasmijati od srca, u ovo ludo vrijeme, bit će mi drago. Hvala lijepa”, napisala je Nikita uz par svojih selfija.

Fanovi su Nikiti poručili da se ne obazire na komentare hejtera te da nastavi biti svoja i unikatna.

DEVEDESETIH JE ŽARILA I PALILA PO KLUBOVIMA, A SADA KUHA U ‘VEČERI ZA 5 NA SELU’: Nikiti je specijalnost i trbušni ples

“Haters gonna hate… Ne obaziri se na njih, draga”, “Uvijek je bilo i bit će hejtera, ne treba im davati pozornost”, “Nikita kuha za zdravlje! Zato je unikat!”, “Ma ti si Kraljica! A trolovi valjda nemaju drugog posla u životu! Baš sam se nasmijala vašem smijanju u šou!”, “Puno je primitivnih i različitih ljudi koji su jednostavno zatucani, samo naprijed Nikita”, komentirali su.

Povratak na Net.hr