POPULARNA VODITELJICA

NIKAD MRŠAVIJA BARBARA KOLAR RASPAMETILA OBOŽAVATELJE: Uska haljina naglasila novu liniju: ‘Fantastično!’

Uska crna haljina od satena voditeljici je još više naglasila novu liniju

Show ‘Zvijezde pjevaju’ ušao je u devetu sezonu, a s njim su se vratila i poznata voditeljska lica Duško Ćurlić i Barbara Kolar koja je oduševila obožavatelje u nikad vitkijem izdanju.

BARBARA KOLAR OTKRILA KAKO ODRŽAVA LINIJU I ŠTO VEĆ GODINU I POL NIJE STAVILA U USTA: ‘Većina ljudi bi već bila kost i koža’

“Večeras u 20.10 na HTV1 počinje deveta po redu, ali prva “novonormalna” sezona showa “Zvijezde pjevaju”. Iako do finala nećete moći glasovati i utjecati na ishod pojedine epizode možete sve komentirati na Fb i IG. Nama je bilo zabavno, nadam se da će biti i vama!”, napisala je voditeljica uz fotografiju u uskoj crnoj haljini od satena koja je još više naglasila novu liniju poznate voditeljice.

“Vi ste najbolji dvojac voditelja. Barbara fantastično izgledaš”, “Lijepa kao uvijek!”,  pisali su brojni obožavatelji ispod fotografije koju je Kolar objavila na svom Instagram profilu.

BARBARA KOLAR NASTAVLJA S MRŠAVLJENJEM: Objavila je selfi, a fanovi i hejteri nisu bili pretjerano oduševljeni

Brojne zvjezde zapjevale u novoj sezoni

U prvoj epizodi nastupili su bivša miss Hrvatske i poduzetnica Josipa Kusić te mentor Sandi Cenov, glumica i redateljica Arija Rizvić i Marko Kutlić, ali i glumac Marko Petrić te Gina Victoria Damjanović.

Zapjevao je i novinar te urednik Damir Smrtić čija je mentorica Ivana Kindl, zatim glumica Dora Fišter i Bojan Jambrošić, Lea Mijatović i glumac Boris Svrtan, meteorologinja Kristina Klemenčić Novinc i njezin mentor Vlado Kalember te komičar Ivan Šarić i Lara Antić Prskalo.

Povratak na Net.hr