Play ponuda

SEKSI I PREDIVNA / Nikad zavodljivija Katarina Baban zablistala u vrlo odvažnoj haljini: 'Dokle god nisam smislila rješenje da guza baš nije gola, gola...'

Image
Foto: Marko Prpić/Pixsell

Seksi haljina svojim dubokim prorezima i neobičnim krojem razotkrila je Katarinine duge doge i side boob

5.2.2023.
15:31
Marko Prpić/Pixsell

Glumica Katarina Baban (34) na Instagramu je podijelila niz fotografija koje je snimila profesionalna fotografkinja, a na kojima pozira u vlastitoj kreaciji.

Image

Katarina Baban

Image

Katarina Baban

Naime, Katarina je na sebi imala odvažnu svjetlucavu prozirnu srebrnu haljinu koja je više otkrila nego što je pokrila njenu savršenu figuru.

Seksi haljina svojim dubokim prorezima i neobičnim krojem razotkrila je Katarinine duge doge, side boob, leđa te utegnutu guzu.

Istu haljinu nosila je i njena kolegica Petra Kraljev, a Katarina je u podužem postu objasnila zašto je nastala i tko je sve može nositi.

"Dan danas pitaju curke za ovu haljinu koja je napravljena kao unikatan revijski komad. Nakon revije su svi samo o njoj pričali… Eto odgovora zašto ju nismo više ponavljali", istaknula je glumica.

"Petra Kraljev je jedina imala muda ekšli ju i obući. Dokle god nisam smislila rješenje da joj guza baš nije gola, gola, nije se dala otjerati iz showrooma. Haljina je na kraju dospjela u ruke jednoj prekrasnoj hrabroj curki koja ju je fenomenalno nosila! Jer ovo je onaj tip haljine koju baš moraš znati nositi", otkrila je Katarina.

Oduševljeni pratitelji nagradili su je brojnim lakovima i komplimentima te su joj poručili da njoj haljina najbolje stoji.

"Izgledaš veličanstveno", "Recite da sam luda, no vama mi najbolje stoji", "Predivna", "E Kate moja, ti šta god da staviš na sebe, je*ozovno izgledaš", "Remek-dielo", "Predivna seksi", komentirali su.