KAKAV CAR!

NIJE SAMO SUPER GLUMAC, VEĆ I ČOVJEK: Zvijezda ‘Breaking Bada’ ovim je potezom oduševila fanove

Slavni glumac Bryan Cranston jedan je od najboljih poznatih faca ikad!

Slavni glumac Bryan Cranston još je jednom dokazao da nije samo super glumac, već i čovjek. Ne samo što je igrao jednog od najvećih likova iz serija Waltera Whitea u seriji Breaking Bad, nego zna i kako razveseliti svoje obožavatelje.

GO GO BRYAN CRANSTON: Zvijezda Breaking Badaće glumiti Zordona u novim Power Rangerima

Nedavno je na Twitteru osvanula fotografija kojom je otkriveno što glumac poskrivećki radi na aerodromima diljem svijeta. Cranston, naime, kupuje i potpisuje svoje memoare pa ih ostavlja sretnicima koji ih slučajno pronađu.

Sve je otkrio jedan obožavatelj kada je primijetio svog omiljenog glumca kako stoji ispred knjižare na aerodromu u Londonu i nešto zapisuje.

“Uhvatio je moj pogled i nasmiješio se. Kada je otišao, prišao sam da vidim o čemu se radi i našao ovo. Ovo je baš cool. Pravo vrijeme i mjesto. Hvala Bryanu Cranstonu što mi je uljepšao dan,” stoji u objašnjenju fotografije koja prikazuje njegove memoare A Life in Parts.

“Hvala što ste pokazali interes za moju knjigu. Kupio sam ovu kopiju za vas. Najozbiljnije. Vaša je potpuno besplatno. Zadržite račun. Nadam se da ćete uživati u knjizi i želim vam ugodan ostatak dana”, napisao je slavni glumac na prvoj stranici svoje knjige.

Kada su ga razotkrili, glumac je priznao da istu stvar radi na aerodromima diljem svijeta. “Na svakom aerodromu kupim jednu knjigu i ne skidam šešir s glave”, priznao je glumac.

Povratak na Net.hr