RAT SESTARA

“NEZAHVALNA KUJO!” Kim Kardashian tužit će Kylie Jenner jer joj krade stil

Kada je Kim Kardashian postala poznata, sa sobom je povukla čitavu svoju obitelj. No, sada, kada popularnost Kylie Jenner počinje prevladavati Kiminu, ona zahtijeva od mlađe sestre da prestane krasti njezin stil – ili će ju tužiti.

Sve starija i trudna, Kim Kardashian izrazito je ljuta što je u centar pozornosti došla njezina mlađa sestra Kylie Jenner, piše Radaronline.

No, najviše ju živcira to što Kylie gradi slavu kopirajući nju. Kim smatra da joj je Kylie ukrala izgled i na temelju toga joj otima poslove koji bi inače pripali njoj, zbog čega ju je nazvala “nezahvalnom kujom.”

“Kim je dozlogrdilo što Kylie zarađuje oponašajući je”, izjavio je izvor blizak Kardashianima za Life & Style, dodavši kako Kim smatra da joj pripada barem 30 posto od sestrinog novca.

 

 

Međutim, Kylie nema nikakvu namjeru plaćati Kim te ju je nazvala “pohlepnom kučkom” koja je “ionako postala poznata zbog pornića.”

Očajna Kim navodno je ljuta i na svoju majku i menadžericu Kris jer pretvara Kylie u “mlađu i bolju verziju nje” te će ju vjerojatno otpustiti, a o tužbi protiv Kylie navodno je već obavijestila odvjetnika.

 

Radaronline/Hot.hr

Povratak na Net.hr