ZA LJEPOTU SE TRPI

NEVEN CIGANOVIĆ SE MALO POPEGLAO: ‘Koža mi je dosta stradala u reality showu, pa sam trebao pomlađivanje’

Neven će tretman laserom napraviti po cijelom licu kako bi osvježio svoj izgled

Društveni kroničar i stilist Neven Ciganović ispao je početkom prosinca iz srpskog realityja “Parovi” i od tada se nije previše pokazivao u javnosti, niti se oglašavao po društvenim mrežama. No, po izlasku iz showa najavio je kako će se posvetiti svom izgledu.

CIGANOVIĆ ISKRENO: ‘Imao sam grupni seks i bio sam na svingerskom partiju, a onda sam shvatio što volim najviše

“Moram se malo pofriškati. Otići u solarij, na botoks, filere… Moram priznati da si nisam dobro izgledao u ogledalu u posljednje vrijeme”, kazao je tada za 24 sata.

Neven je u Beogradu obavio lasersko pomlađivanje kože ispod očiju čija je cijena za tretman cijelog lica 500 eura (oko 3.700 kuna), a zahvat je obavio u Srbiji jer takav laser ne postoji u Zagrebu. Taj tretman treba ponoviti dva puta godišnje.

Najbolje je laser raditi po zimi

“S obzirom na to da mi je koža dosta stradala u reality showu jer je u ‘vili’ dosta suh zrak i 24 sata smo pod profesionalnim osvjetljenjem, lampama i kamerama, koža mi je trebala rejuvenaciju”, rekao je za 24 sata.

Neven će tretman laserom napraviti po cijelom licu kako bi osvježio svoj izgled.

NEVEN CIGANOVIĆ DOŽIVIO SLOM; Uzeo bebu u ruke pa počeo urlati: ‘Gadi mi se, ne želim je gledati, sklonite je…’

“Laser je obnovio moju kožu tako da je ‘paljenjem milimetarskim opeklinama’ popravio i obnovio strukturu kože, uklonio pigmentacije i sitne bore s lica te mojoj koži ponovno vratio sjaj. Ja sam laser napravio tek na području ispod očiju, ali planiram ga napraviti po cijelom licu. Laser je najbolje raditi zimi ili u jesen, jer lice nakon toga treba čuvati od izlaganja suncu”, pojasnio je.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr