TOMISLAV JE NA PUTU

NEVE UŽIVA U TRUDNOĆI: Zvone se popravio, sada joj i kuha: ‘Tjestenine su mi najdraže. Dobila sam 15 kila’

Zvijezda reality showa Ljubav je na selu uživa u trudničkim danima. Udebljala se 15-ak kilograma. Najviše joj prija tjestenina.

Nevenka Bekavac uživa u trudničkim danima, iako joj trbuh, kaže, počinje predstavljati problem.

NEVENKA JEDVA ČEKA SINČIĆA, ALI FALE JOJ KAMERE: ‘Žao mi je što neću biti u novoj sezoni ‘Ljubavi na selu’, ali tko zna…’


“U osmom sam mjesecu trudnoće i osjećam se stvarno dobro. Samo me malo trbuh boli i nezgodno ga je nositi. Kasnije će mi biti sve težei teže”, rekla je Neve za 24 sata.

Nevenka čeka sina sa suprugom Zvonom Petričevićem, za kojeg se nedavno udala.

“Zvat će se Tomislav, po hrvatskom kralju. A i ja sam iz Tomislavgrada pa neka mu to bude uspomena na mamu”, rekla je Neve za 24 sata.

Nevenka i ZvoneFoto: Ivo Cagalj/PIXSELL/PIXSELL

Iako nije bila zadovoljna Zvoninim i svojim odnosom, zvijezda serijala Ljubav je na selu kaže da se njen odabranik promijenio te da joj pomaže. Sprema i kuha za njih dvoje.

“Nemam posebnih prohtjeva što se tiče hrane. Uživam u laganoj talijanskoj spizi, tjestenine su mi najdraže. Trudim se ne jesti tešku hranu”, kaže Nevenka koja je, dodaje, u trudnoći dobila 15-ak kilograma. No, to je ne brine jer je uvijek voljela ići u teretanu. Sada namjerava upisati trudničke vježbe.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr