OTKRILA SVE

NEVE OTVORENO O DEČKU, MANEKENSKOJ KARIJERI, IZLASCIMA I ZAVOĐENJU: ‘Ako mi da svoju karticu, to je onda jača ljubav’

Zvijezda reality showa ‘Ljubav je na selu’, Nevenka Bekavac, gostovala je u studiju 24 sata, gdje je progovorila o svom sudjelovanju u showu, manekenskoj karijeri, životu u Njemačkoj, ali i o svom dečku Zvoni Petričeviću iz Sinja.

“Otkad sam bila u showu, muškarci mi više prilaze. Imam više obožavatelja, više me primjećuju”, priznala je Neve za 24 sata i dodala: “Najviše volim kad mi prilaze muškarci od 30 do 40 godina, visoki i crni… Dalmatinci su muškarci po mom ukusu.”

NEVENKA NE MORA BRINUTI: Njen Zvone je i dalje voli, a po Sinju se šuška da je trudna

Otkrila je i kako se upoznala s dečkom.

Zvone i ja smo se upoznali u Međugorju. Ja sam tamo rođena i već nisam neko vrijeme bila pa sam otišla s prijateljicama i tamo smo se vidjeli i upoznali. Svidio mi se izgledom. Ponašanje mu je isto lijepo, osvojio me kada je rekao da bi htio brak. Ja sad već imam dovoljno godina da me zanima brak. Trebala sam se davno udati, još kad sam imala 19 godina, odmalena maštam o tome. Htjela bih neko romantično vjenčanje uz more, a za to mi treba restoran uz more, da ima cvijeća, sve što ide uz taj dan i glazba. A cvijeće bi htjela bijelo, crveno i rozo. Za sudbeno vjenčanje bi rozu vjenčanicu, a za crkveno bijelu”, otkrila je popularna Neve.

Na pitanje bi li rekla ‘pristajem’ idealnom muškarcu, Neve je odgovorila: “Rekla bih mu da pristajem, ali ne znači da bi to bilo idealno. Prvo bih probala pa vidjela. Osoba se može promijeniti u braku. Žena živi cijeli život s muškarcem i nikad ga ne upozna do kraja. Smeta me ako mi muškarac odmah ne ugađa, a ako mi odmah ugađa, onda znam da je jača ljubav u pitanju. Čini me sretnom kad mi ugađa i sluša me i kad mi da karticu. Nije mi do kartice i novca, ali ako mi da sve materijalno i da mi karticu, znači da nije materijalist nego da više voli mene”, objašnjava.
Nevenka je otkrila i da je s 19 godina otišla živjeti u Njemačku, gdje je radila u pizzeriji kao prodavačica. “Kada sam došla tamo, kao da sam došla u Hollywood. Tamo sam živjela oko pet godina. Malo su Nijemci više egoisti pa sam se zato vratila. Tamo možeš najviše opstati ako nađeš partnera i udaš se. Nisu oni moj tip, ne bih se nikada mogla zaljubiti u Nijemca. Uvijek sam izlazila tamo gdje je bilo naših Hrvata. Nijemci jesu zgodni, imaju više novaca i uređuju se”, ispričala je Neve.

Život u Njemačkoj

U pizzeriji je radila tri godine, a druge dvije kao prodavačica u kafiću i casinu. “U casinu je bilo lijepo, dva, tri dana bih imala dnevnicu od 50 eura. I sama sam probala malo, imala sam sreće u kartama, hoće me to. Jednom sam osvojila oko 700 kuna. Ne možeš puno dobiti kad malo staviš. Tada sam baš ostala bez posla pa rekoh, idem probati malo tu igru”, otkriva.

U Hrvatsku se vratila kad joj je bilo 22 godine i upisala je tečaj za manekenstvo u Splitu.

“Bila sam mlada pa mi je bilo neugodno, da sam tada znala što sad znam, ostala bih to raditi. Najviše bih se u životu voljela baviti manekenstvom, ali sviđa mi se raditi i kao prodavačica”, priznaje Neve.

Nevenka voli disko

“Volim izlaziti, a moj idealni izlazak je odlazak u disko i kad sam u pravom društvu, da se mogu opustiti i plesati. U zadnje vrijeme ne izlazim u disko, nego više idem u casino. Nisam više tako mlada kao prije. Ima i u casinu zgodnih muškaraca. Ipak, izgled je maska, bitno je što je u čovjeku”, kaže Nevenka.

Otkrila je što misli o svome sudjelovanju u showu

Dotaknula se i svog sudjelovanja u showu ‘Ljubav je na selu’.

“Gledala sam emisije u kojima sam bila, zadovoljna sam kako izgledam na ekranu, ali nekad ne vjerujem da sam to ja. Najgore mi je bilo kad sam prvi put stala pred kameru. Kod Žige mi je bilo žestoko, on je zabavan pa sam se opustila. Kad sam došla kod njega, najteže mi je bilo što se on nije htio pomiriti s time da ja odustajem od toga. Bilo mi je žao, ali u tom trenutku kad me ulovilo, onda sam otišla”, priznaje.

“Žigo me pokušavao spriječiti da odem, rekao mi je da sam mu najbolje odgovarala, ali sad se još čujemo i ostali smo prijatelji. On kaže da mi želi uvijek biti dobar prijatelj i da stoji iza toga”, kaže.
Priznala je da joj se Rumeni u ovoj sezoni možda nije svidio zbog izgleda, ali joj se sviđa posao kojim se bavi. No, previše ju je fotografirao pa se uplašila i pobjegla. S Markom joj je bilo dobro jer joj je djelovao više profinjeno.

Neve je ženama ponudila i neke savjete za zavođenje: “Treba staviti štikle, minicu, neka izgleda klasično. Ja sam nosila štikle i do oko 10 centimetara.”

O muškarcima i prevari

Priznala je i da bi teško oprostila muškarcu koji bi je prevario u vezi. “Mogla bih prijeći preko jedne prevare kada bi bila jaka ljubav u pitanju. A i kad netko prevari nekog bolje je da se ne zna, ali bolje je ne varati. Imala sam jednom takvo iskustvo, ali taj muškarac nije znao što hoće u životu. Sad bi se vraćao sad bi ovako, sad onako. Čovjek kojeg sam voljela od rane mladosti, nije me nikad prevario. Nije gledao druge ženske. U danima rane mladosti, u Splitu, njega sam najviše voljela. On još nije oženjen, bavio se boksom. Druge uopće nije gledao i ja to cijenim. Sve žene su lijepe na svoj način. Ja ne mogu uopće vjerovati da sam s njim prekinula s obzirom kakva je to bila ljubav na početku. On se nije nikada oženio, možda me još voli. Sjetim se kako mi je bio vjeran u te dane. On je bio baš romantičan i bio je za izlaske, i za život i za restorane. Samo nije imao uvijek novca. Znao se lijepo ponašati i znao je biti nježan. Iako je boksač, nije u njega bilo neke grubosti. Profinjen je. Voljela bih da se on snašao u boksu malo bolje. Znam ja da bi on htio mene i dalje, ali prošlo je od onda dosta vremena. Možda je sad kasno, ali nikad nije kasno. Možda da se ja njemu vratim, možda bi mogli ostariti zajedno. Nekad je ipak bolje ići novim stazama, jer sve je novo bolje. Kad sam izgubila takvu osobu koju sam voljela sam plakala”, priznaje popularna farmerica.

Otkrila je i da je uglavnom ona bila kriva za prekide.

“Ja sam najčešće prekidala veze. Prekide sam radila zbog sitnica, zbog nekih šala i tako. Nisam više kao prije, sad sam se malo i promijenila. Ne bi mi trebale baš sve sitnice smetati. Žao mi je kad izgubim dobru osobu jer mislim poslije da neću opet takvog nekog sresti. Naravno da je teško kasnije vratiti nekoga tko je sad oženjen i ima djecu. Ma, školske ljubavi, to je prošlost. Mene zanima nešto novo”, zaključila je.

Javnost je voli, ali ona nema samopouzdanja

Nevenka je priznala i što joj najviše smeta kod nje same. “Ne vjerujem baš u sebe, a i ne vjerujem drugim osobama. Kada osjetim da nekome vjerujem, tu se smirim i stanem. Po ponašanju se osjeti kada nekom možeš vjerovati. Nije dovoljno da ti netko kaže da te voli, djela su bitna”, zaključuje.

Povratak na Net.hr