SLOMLJENOG JE SRCA

NEUTJEŠNA UDOVICA RAJKA DUJMIĆA OBJAVILA OSMRTNICU SVOG SUPRUGA: Fanovi ispisali dirljive posvete preminulom glazbeniku

Pogreb Rajka Dujmića bit će 17. kolovoza u 10 sati u krematoriju Gradskog groblja Mirogoj u Zagrebu

Udovica Rajka Dujmića, Snježana, na svom je Facebooku podijelila osmrtnicu svog prerano preminulog supruga. Uz nju je objavila kako se osjeća slomljenog srca. Njezini pratitelji izrazili su joj iskrenu sućut te su napisali dirljive posvete glazbeniku.

OBITELJ RAJKA DUJMIĆA OBJAVILA DATUM POSLJEDNJEG ISPRAĆAJA: Imaju jednu želju, a vezana je za mjesto pored lijesa

“Ne mogu opisati riječima… Bol, tuga… Sve sažeto u nešto što je nestvarno… Čuvali ga anđeli”, “Moja iskrena sućut obitelji, a legende poput Rajka ne umiru, postaju jedna svijetla zvijezda na nebu koja će nas uvijek podsjećati na njegove pjesme”, “Bit ćeš vječna legenda hrvatske estrade. Vama najiskrenije saučešće gospođo”, “Vanserijski talenat, uz njegove pjesme smo odrastali, zaljubljivali se. Hvala ti na svakoj emociji utkanoj u svakoj pjesmi. Neka ti anđeli otvore vrata raja i dočekaju s nebeskim kočijama. Iskrena sućut obitelji”, samo su neki od komentara.

SNJEŽANA DUJMIĆ OGLASILA SE ZA RAJKOV ROĐENDAN: ‘I najmračnija noć završi se izlaskom sunca…’

Pogreb Rajka Dujmića bit će 17. kolovoza u 10 sati u krematoriju Gradskog groblja Mirogoj u Zagrebu. Želja obitelji je da pored lijesa ne budu počasne straže institucija i glazbenika koji se očekuju te velikog prisustva svih štovatelja njegovih djela. Datum komemoracije će biti naknadno objavljen, priopćila je glazbenikova obitelj nedavno.

Povratak na Net.hr