YOU ROCK, GIRL!

NEUSTRAŠIVA JE! Lucija Lugomer samo u grudnjaku! Pa vruće je!

Lucija Lugomer, prvi hrvatski plus size model, osvaja svakim danom sve više followera i medijskog prostora ponajviše svojim osmijehom i zdravim životnim stavovima

Prekrasna Lucija Lugomer ima posebnu misiju.  Naime, svim ženama poručuje da se ne opterećuju svojim izgledom u badiću, te da to da se moramo prisjetiti da svaka žena posebna.

PROUD @curvygirlsvip GIRL ❤️ ….you know, I got SO much support from these girls, and we don't even know each-other. It's a revolution of confidence, support and LOVE …from one to another. We are all ENOUGH and we deserve to look the best for ourselves and others. Yeah, looks can easily be judgemental but it's how we see ourselves when we are 'alone'. WE ARE SO MUCH MORE THAN THAT and I'm so grateful to have you all around the world! ❤️ PEACE!✌️ • • • If you want to collaborate with me, send me dm. • • #modeling #love #style #girl #zagreb #croatia #lucijalugomer #modelo #beautiful #beautycomesfromwithin #instastyle #styling #fashionable #curvy #curves #photoshooting #ashleygraham #yoga #face #modellife #curvymodel #fashionblogger #fullfigured #plussizemodel #photoshoot #newface #selfesteem #confidence

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lusiluer_plussizemodel) on

‘GUZA K’O SRČEKO’: Lucija Lugomer podsjetila kako izgleda u bikiniju i oduševila fanove seksi pozom

‘Kad smo kod ljeta i plaža, mislim da je bitnije da žena trenutke odmora provedu uživajući u životu umjesto da se non-stop opterećuje izgledom misleći da svi na plaži gledaju u nju, a uopće nije tako. Da, svaka od nas ima drukčiju građu, bitno je samo shvatiti da zbog toga i jest svaka od nas posebna! Ne treba se previše uzbuđivati ni zbog badića. Važno je slušati svoju glavu i raditi na samopouzdanju, pokušajte to ovog ljeta i provedite ga neopterećeno!’, rekla je Lucija za Gloriju.hr.

Uz svaku fotografiju, Lucija se trudi napisati i misao dana.

‘Budite neustrašivi u tome da uvijek slijedite ono što izaziva vatru u grudima’, stavila je kraj zadnjeg statusa na Instagramu Lucija, fotografirajući se samo u grudnjaku.

Povratak na Net.hr