IDE JOJ NA ŽIVCE

NEŠTO JE TRULO U OBITELJI KOJIĆ: Severina izbjegava Beograd zbog svekra jer joj je naporan?

Popularna pjevačica Severina sve manje posjećuje Beograd, a razlog tome je navodno u njenom svekru, Draganu Kojiću Kebi.

Severina sve više vremena provodi u svojoj rodnoj Hrvatskoj, a sve manje posjećuje Beograd, a navodni razlog tome je izbjegavanje svekra, Dragana Kojića Kebe.

Kako piše srpski Mondo, pjevačica je svome suprugu Igoru Kojiću navodno rekla da više ne želi često boraviti kod njegovih roditelja jer joj je Keba postao naporan, a navodno je nervira i to što je počeo davati izjave o njihovom braku.

SEVERINA U PONEDJELJAK IDE NA OPERACIJU: Dugo je oklijevala, ali nema drugog izbora

“Seve i Igor su na početku braka svo vrijeme provodili u domu Kojićevih. Dragan i Olja su zbog toga bili oduševljeni, čak su im renovirali cijeli jedan kat kuće. Budući da im se kći Nataša preselila u Los Angeles, velika utjeha im je bila što su oni živjeli s njima. Iako Keba na sva zvona priča da se sinu ne miješa u brak, stalno im je dijelio neke savjete, pa je Severina otvoreno rekla suprugu da to više ne može trpjeti”, rekao je izvor blizak obitelji.

severina-dragan-kojic-keba

Iako bi Igor volio više vremena provoditi u Beogradu, ispunjava želje svoje voljene supruge.

“Igor nikako ne može ubijediti Severinu da dođu u Beograd. Ona mu stalno ponavlja da se boji da će se posvađati s njegovim ocem i da bi najbolje bilo da se samo ponekad vide na ručku, a ne da su stalno zajedno- Rekla mu je da se ona s 44 godine ne može mijenjati, da je cijelu obitelj Kojić prihvatila zbog ljubavi prema njemu, ali da ne želi da Dragan bude treća osoba u njihovom odnosu”, tvrdi izvor.

drazen-kojic-keba-severina

Severina pak svoj nedolazak opravdava odlascima kod liječnika zbog problema sa zadebljanjem glasnica.

Povratak na Net.hr