Dužan 'ko Grčka

NEMA NI CENTA: Reper 50 cent priznao da je dužan i vlastitom djedu, fanovi skupljaju novce

Nakon što je proglasio bankrot, američki reper 50 cent, nastavlja od svoje financijske situacije raditi cirkus. U najnovjem ispadu priznao je kako je dužan na sve strane, pa čak i svojemu djedu.

50-cent

Prema dokumentaciji koju je predao nadležnom sudu, sa ciljem da proglasi osobni bankrot, Curtis Jackson aka 50 cent priznao je kako mu duguje tisuću 737 dolara i, dakako, 33 centa. Prema dosadašnjim uvidima u njegova poslovanja, ukupno je zadužen 26 milijuna dolara. Unatoč zastrašujućoj brojci, raper se i dalje dobro zabavlja. Kako bi otklonio stres, nedavno je doslovce bacao novac pod noge plesačica u jednom striptiz klubu u Los Angelesu.

Dobra vijest za Centa je ta da je još uvijek tražena roba. Baš danas nastupit će na koncertu u O2 areni u Londonu, a koja će, nakon ovakve medijske eksponiranosti, nesumnjivo biti prepuna njegovih obožavatelja. Upravo su oni, njegovi obožavatelji, odlučili pomoći. Otvorili su web sajt naziva  help50cent.tumblr.com putem kojeg je moguće donirati novac posrnuloj zvijezdi. Za sada je skupio preko 6 tisuća dolara, a ta cifra svakom sekundom sve više raste.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr