TUŽNA OBLJETNICA

NEMA GA VEĆ DEVET GODINA: Sutra počinje maraton za Tošu Proeskog

Makedonski anđeo, kako su ga mnogi nazivali, tragično je poginuo prije devet godina, a sutra počinje obilježavanje te tužne obljetnice.

Glazbenik Toše Proeski je napustio ovaj svijet 16. listopada 2007. godine u tragičnoj prometnoj nesreći, a obljetnicu njegove smrti će obilježiti brojni njegovi obožavatelji.

MAKEDONSKI SLAVUJ: Nikad prežaljeni Toše Proeski danas bi proslavio 35. rođendan

Obilježavanje devete godišnjice Tošine smrti kreće sutra, u petak 14. listopada u Novoj Gradišci, gdje će u 16.30 ispred Tošina spomenika kod dvorane Elektrotehničke i ekonomske škole biti položeni vijenci i zapaljene svijeće.

Good morning 🌄☀ #toseproeski

A post shared by Тодор "Тоше" Проески (@toseproeski_bulgaria) on

Nakon toga, u 17 sati, će sa stadiona NK Sloga krenuti maraton dug 900 kilometara od Nove Gradiške do Topina rodnog Kruševa u čast pokojnom ‘makedonskom slavuju’.

U subotu će se od 11.30 održati misa u kapelici na Rokovom perivoju u Zagrebu, a na samu obljetnicu, u nedjelju, od 10:00 do 11:00h kapelica će biti otvorena za sve koji će se svojim dolaskom željeti prisjetiti omiljenog pjevača.

GDJE JE DANAS POSLJEDNJA DJEVOJKA TOŠE PROESKOG? Godinama se oporavljala od tragičnog gubitka

Tošine riječi ‘Ve Sakam Site’ (sve vas volim) i danas pokazuju koliko je nesebičnosti bilo u tom prerano ugašenom mladom životu.

Povratak na Net.hr