VESELO NA RADIJU 101

‘NEDAVNO JE SMRŠAVJELA, NITKO NE ZNA KAKO’: Evo kako je Mile Kekin opisao predsjednicu Grabar-Kitarović

Kako biste nekome opisali predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović? Pogledajte kako je to učinio Mile Kekin dok je gostovao u emisiji Radija 101.

U emisiji Stress Free Zona na Radiju 101 danas su gostovali Mile Kekin iz Hladnog piva, Tomac iz benda Brkovi i Dinko iz benda Šank?!. Voditelj Mladen Bomoštar pripremio im je izazov iznenađenja – Pogodi tko sam. Svaki gost je dobio sliku i morao je ostaloj ekipi u studiju opisati tko je.

‘VOLIMO SE ZNANJEM!’: Domaće estradne zvijezde prosvjedovale i poslale bitnu poruku hrvatskoj Vladi

Mile Kekin bio je presjednica Kolinda Grabar Kitarović.

‘ZIHERAŠKA’ KOMBINACIJA: Pogledajte što je Kolinda odjenula za susret s Barackom i Michelle Obamom

“Nedavno je dosta smršavjela, nitko ne zna kako, jesu li to brige zbog budućnosti nacije ili dobra prehrana… Dobro priča engleski, preuzela je vrijednosti s Američkog srednjeg zapada…”, riječi su kojima je opisao Mile predsjednicu, a Dinko i Tomac su odmah pogodili o kome se radi.

Tomac iz benda Brkovi na par minuta je postao Božo Petrov. Nakon što je rekao da je liječnik i političar koji nikada nije podigao glas, svi su i isti glas pogodili o kome se radi.

Dinka iz Šanka?! zapala je Blanka Vlašić. Tu su se dečki najviše namučili da otkriju o kome se radi, ali nakon što je Dinko rekao da je “tatina kći s bratom koji super igra nogomet”, dečki su pogodili da je riječ o splitskoj atletičarki.

Dečki su za vrijeme gostovanja najavili Tulum, veliki koncert u Domu sportova na kojem sviraju 15.10.

Povratak na Net.hr