SLIČNO KAO KIM

‘BEZ RIJEČI JE POŠPRICALI SUZAVCEM I UDARILI U GLAVU’: Slavnu glumicu napali maskirani provalnici

Bolivudsku glumicu i svjetski poznati model pretukli su provalnici koji su upali u njen stan u Parizu.

Glumicu Malliku Sherawat su pretukli i napali suzavcem pljačkači koji su provalili u njen pariški stan, javlja francuska policija.

Strašan napad na 40-godišnju indijsku glumicu izvršen je samo mjesec dana nakon što je u susjedstvu sličnu sudbinu doživjela i Kim Kardashian.

Glumica je prošlog petka u pratnji još uvijek neidentificiranog muškarca ušla u zgradu. Tamo su ih dočekali razbojnici s maramama preko lica i “bez riječi ih pošpricali suzavcem prije nego su ih izudarali”, prenosi Le Parisien, piše Daily Mail.

Own who you are :)!👑👑👑👧👧

A post shared by Mallika Sherawat (@mallikasherawat) on

Napadači su tada pobjegli, a šokirana glumica i njen prijatelj pozvali su hitnu pomoć.

Pokrenuta je kriminalistička istraga, a detektivi pretpostavljaju kako je riječ o pokušaju pljačke.

Sherawat, čije je pravo ime Reema Lamba, poznata je aktivistica za zaštitu prava žena. Često ističe kako je Indija ‘regresivna’ u usporedbi sa zemljama zapadnoga svijeta, kao što su Sjedinjene Američke Države. Često ističe nezadovoljstvo zbog zlostavljanje žena u Indiji, poput ubojstava zbog časti i grupnih silovanja.

Shine like the whole universe is yours – Rumi

A post shared by Mallika Sherawat (@mallikasherawat) on

“Indija je licemjerna zemlja u kojoj su žene na dnu u suporednis muškarcima”, rekla je glumica za časopis Variety ove godine na Filmskom festivalu u Cannesu.

PROCURILA SNIMKA PLJAČKE: Kamera uhvatila lopove koji su opljačkali Kim Kardashian

Nije poznato je li napad na glumicu povezan s pljačkom Kim Kardashian koja se prije mjesec dana dogodila u Parizu. Kim su napala petorica maskiranih provalnika, prijetili joj pištoljem te joj ukrali nakit. Reality zvijezdu su prije bijega zavezali i stavili u kadu, a Kim se otad ne oglašava na društvenim mrežama.

This guy is always in my shot!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Povratak na Net.hr