SEKS JOJ JE ODLIČAN

NEDA UKRADEN SE UDAJE!: ‘Danas imam više udvarača nego s 30 ili 25 godina’

Legendarna Neda Ukraden razgovarala je s novinarom Blica te mu otkrila da se uskoro udaje, a i da njoj i njenom muškarcu u krevetu nisu potrebni nikakvi dodatni stimulansi.

Neda Ukraden je u intervjuu za Blic otkrila brojne pikanterije, a između ostaloga i da se uskoro udaje!

Iako na pragu sedmog desetljeća, pjevačica je rekla kako danas ima više obožavatelja nego u mladosti.

“Ja sam netko tko briše granicu između starih i mladih. Danas, vjerujte mi, imam više udvarača nego kad mi je bilo 30 ili 25 godina. Zaista, to nije nikakva laž”, rekla je Neda, dodavši: “Da vam pokažem svoje poruke od poznatih i nepoznatih ljudi, vi biste se iznenadili.”

Novinar ju je pitao je li joj laskalo što je u prošlosti glasila kao najpoželjnija žena za kojom su ludjeli političari, na što je Neda rekla kako je političari nikad nisu previše zanimali.

“S političarima se nikad nisam družila previše, a Titi sam pjevala deset puta. To je bila moja obaveza. Što se tiče ostatka muškog roda, ne znam je li itko ikad imao više obožavatelja od mene”, zaključila je Neda.

Sretnik nije poznata ličnost

O svom partneru nije mnogo govorila, osim što je istaknula kako nije riječ ni o kakvoj poznatoj ličnosti jer ona, kaže, nikad ne bi mogla biti s kolegom.

“Nije nitko poznat, no kraj mene ne može biti netko nezanimljiv i tko nije jaka ličnost. Mora biti netko kome se divim”, rekla je Ukraden.

Komentirala je i svoj seksualni život, rekavši kako nema potrebe za seksom preko mobitela i golišavim selfiejima.

“Ne trebaju nam nikakvi dodatni stimulansi da bi nam bilo dobro”, zaključila je pjevačica.

Povratak na Net.hr