OBRATILA SE 'KAO MAJKA KĆERI'

NEDA UKRADEN PODRŽALA MILENU RADULOVIĆ I DRUGE ŽRTVE: ‘Pitam i roditelje je li moguće da niste to vidjeli?’

Neda je Mileni poručila da nije sama te je kazala kako joj se divi na hrabrosti

Pjevačica Neda Ukraden na svom je Instagramu pružila podršku glumici Mileni Radulović koja je prijavila poznatog srpskog nastavnika glume Miroslava Aleksića za silovanje i zlostavljanje. Vrlo moćnu poruku uputila je i ostalim žrtvama.

MILENA RADULOVIĆ NA SUDU: Vidno blijeda progovorila o seksualnom zlostavljanju poznatog nastavnika glume

“Draga Milena, obraćam ti se kao žena ženi, ali i kao majka kćeri jer bi mi to mogla biti! Kao žena kažem ti bravo. Bravo za to sto si ovim hrabrim javnim iznošenjem grozota koje su se tebi tko zna kojim sve djevojčicama i dječacima događale, oslobodila svoju dušu i pustila da taj strašni teret polako odlazi iz tebe. A sad vidiš i to koliko nisi sama. Bravo zbog svih nesretnih, prestrašenih osoba koje trpe nasilje jer ih je sramota da prstom pokažu na uglednu osobu koja ih prije svega psihički zlostavlja, a koje si ti sada ohrabrila da o tome javno progovore.

Bravo za to što su ovim tvojim hrabrim činom pale maske ‘kreativnih’ psihopata, koji su studiranje, pogotovo lijepih umjetnosti i tko ko čega sve još, pretvorili u najružniju noćnu moru i doživotnu traumu mnogim mladim ljudima! Bravo jer si skrenula pažnju na licemjeran odnos društva prema djevojkama koje svoje breme straha, patnje i nesreće ne smiju iznijeti jer će biti žigosane! Bravo je si spriječila da se zlo dalje širi i zaražava neke nove žrtve. A kao majka pitam se a pitam i roditelje: Je li moguće da niste vidjeli u očima svoje djece suze, patnju, nesreću, očaj, strah, poniženje, bespomoćnost nakon satova s nekim koga plaćate, a uništava radost, samopouzdanje, normalan psihički razvoj vašeg djeteta?!

SRPSKI GLUMAC PODRŽAO ŽENE KOJE SU ŽRTVE ZLOSTAVLJANJA: Njegovu objavu podijelila i Jelena Veljača

Je li želja da dijete bude glumica ili glumac jača od poimanja što proživljavaju, što se stvarno događalo na tim horor treninzima primjerenijim kakvoj Legiji stranaca, nego učenju dramskih umjetnosti?! I najzad, sad sam shvatila zašto je žena u našim filmovima uglavnom (čast izuzecima) tretirana ili kao jadnica – ružna, glupa i nesretna domaćica koja rađa djecu, a koju muž, vara, tuče i zlostavlja ili kao kurva koju baja puni lovom, šamarima, prahom! Zato jer ga pišu i režiraju razni kreativni psihopati! Bože, pomozi ovoj djeci”, napisala je Neda.

Povratak na Net.hr