IDE PRED OLTAR?

NEDA UKRADEN IZNENADILA PRIZNANJEM: ‘Imam jednu dugogodišnju bračnu ponudu i jednu aktualnu…’

‘Nisam imala baš puno ljubavi, ali bile su duge, dramatične i neobične i živim u uvjerenju da su bile prave i velike ljubavi’, otkrila je pjevačica

Neda Ukraden, koja je nedavno proslavila 70. rođendan, u novom spotu pojavila se u haljini koja izgleda kao vjenčanica, a u intervjuu za IN Magazin otkrila je hoće li uskoro pred oltar.

NEDA UKRADEN 70. ROĐENDAN PROSLAVILA U BADIĆU, FANOVI NA APARATIMA: Tko bi joj dao toliko godina?

‘Nisam uvijek znala prepoznati pravu ljubav’

“Reći ću vam da imam jednu dugogodišnju bračnu ponudu, a jednu aktualnu. E pa sad, iako ja iznad svega volim slobodu, kakva sam, a možda se negdje i odlučim za tu vrstu priče, ali znate što, pošto sam jako mlada, život je preda mnom, tko zna, nikad se ne zna”, rekla je pjevačica. Dotakla se i svojih ljubavi te priznala da nije uvijek znala prepoznati pravu ljubav. “Nisam uvijek bila sposobna prepoznati pravu ljubav i voljela sam ljude koji nisu bili vrijedni moje ljubavi. Nisam imala baš puno ljubavi, ali bile su duge, dramatične i neobične i živim u uvjerenju da su bile prave i velike ljubavi”, ispričala je.

Neda je svoj 70. rođendan proslavila s kćeri i njezinom obitelji. Dobila je čestitke i od kolega s estrade. “Posebno su me dirnule video čestitke mojih kolega Čole, Brege, Samardžića, Rus, Bačić i mnogih drugih”, rekla je pjevačica.

NEDA UKRADEN (69) NAKON ŠTO JE POKAZALA SAVRŠENU FIGURU, RASPRIČALA SE O LJUBAVI: ‘Udvarača mi ne manjka…’

Povratak na Net.hr