GODINE SU SAMO BROJ

NEDA UKRADEN (69) OTKRILA DA JE ZALJUBLJENA: ‘Ja želim biti obožavana, da budem nečija kraljica’

Neda priznaje kako nikada ne bi bila u vezi s mlađim muškarcem, a u prošlost je radi ljubavi radila razne stvari

Pjevačica Neda Ukraden (69) za IN magazin otkrila je kako je zaljubljena te bi li bila u vezi sa znatno mlađim muškarcem, a najavila je i planove za svoj skorašnji 70. rođendan.

NEDA UKRADEN OPLELA PO LEPOJ BRENI RADI NJEZINOG PONAŠANJA ZA VRIJEME KARANTENE: ‘Loš je primjer za narod’

“Eh, ja sam zaljubljena. U koga? Pa taman posla da vam kažem. Pa nisam ja monetizirala svoju ljubav. Nema govora o tome. Polako. Znat će se”, rekla je.

Neda je nedavno snimila duet s mladim slovenskim kolegom Lukom Basijem (27), no priznaje kako nikada ne bi bila u vezi s mlađim muškarcem.

Radila je razne stvari zbog ljubavi

“Ja pravo da vam kažem ne bih voljela da budem u nekoj vezi mama, da imam osjećaj kao da sam mu mama. To nikako ne bih voljela. Ja želim biti obožavana, da budem nečija kraljica, da budem netko koga će da drži na dlanu kao malo vode, kao svoju princezu, i ja njega također. A ako ne može goodbye, goodbye…”, ispričala je.

Neda kaže kako je u prošlost radila razne stvari zbog ljubavi.

“Putovala, dokazivala, prekidala koncerte, odlazila, ostavljala prijatelje, odrekla se nekih dragih ljudi, nekih dragih stvari, ne, ne. To kad čovjek odraste i shvati da su to velike greške, čim krenete da se morate nečeg odricati, da morate odustajati od ovog od onog, tu nema govora o ljubavi, to je budalaština. Doviđenja, tu nema ljubavi, tražite novu vezu”, rekla je.

NEDA UKRADEN TEŠKO PODNOSI TRENUTAČNU SITUACIJU: ‘Sada se pitam što će mi onolike haljine, cipele, torbe; ovo mi je veliki šok…’

Pjevačica 16. kolovoza slavi svoj 70. rođendan za koji je isplanirala veliko slavlje.

“To se mora zaliti, ne slavi se svaki dan ovakav jubilej”, kazala je.

Povratak na Net.hr