Ne znamo kuda da gledamo – Pišek u mini haljinici s dubokim dekolteom

Novu 2015. godinu neke su dame s naše estrade dočekal radno, dok su se druge zabavljale. Bilo kako bilo, sve su se pobrinule da njihove odjevne kombinacije u najluđoj noći ostanu zapamćene.

Kraljica estrade zbog koje je unatoč hladnoćama porečki glavni trg na Silvestrovo bio prepun, Severina, odjevnu je kombinaciju prilagodila vremenskim prilikama.

Tako je bila zakopčana do grla – u dugačkoj haljini i crvenim kaputom te neizbježnim ‘kraljevskim’ detaljem na glavi- krunom s potpisom Dolce&Gabbana.

S druge strane Jelena Rozga je iskoristila priliku nastupa u zatvorenom pa je pokazala svoj najveći atribut – duge, vitke noge. U svjetlucavoj, novogodišnjoj haljini Juraja Zigmana zabavljala je okupljene fanove u Budvi.

Idućeg jutra na Facebook profilu čestitala je svima Novu godinu i to direktno iz kade. Prekrivena samo pjenom za kupanje, Rozga je nazdravila s čašom šampanjca u ruci.

Svaka čast Sevki i Rozgi, no, nama je za oko ipak najviše zapela novopečena mama Nikolina Ristović ex Pišek. Naime, lijepa je voditeljica Novu dočekala u iznimno seksi izdanju. Zlatna haljina otkrivala je njezine iznimno bujne grudi, ali i vitke noge koje je istaknula cipelama u vrtoglavo visokim potpeticama.

‘Spremna da napustim 2014-u. I mame se zabavljaju, zar ne?
Sretna vam svima bolja budućnost!’, napisala je Nikolina ispod fotografije na Facebooku.

Povratak na Net.hr