TRADICIONALNA MARIAH

‘NE SEKSAM SE PRIJE BRAKA’: Pjevačica tvrdi da nije prevarila bivšeg zaručnika milijardera

Pjevačica Mariah Carey tvrdi da nije prevarila svog bivšeg zaručnika jer ne konzumira seks prije braka.

Pjevačica Mariah Carey i australski milijarder James Packer prekinuli su zaruke, a budući da se njihovo vjenčanje trebalo prikazivati kao reality show, pjevačica od bivšeg zaručnika traži da joj isplati 335 milijuna kuna jer je prekid za nju i financijski gubitak, piše Daily Mail.

😘

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

IZIGRAVANJE DIVE JE KOŠTALO BRAKA: Bogati zaručnik nogirao Mariah Carey jer previše troši

Njezin bivši suprug Nick Cannon još je ranije izjavio da on i pjevačica nisu spavali zajedno sve do prve bračne noći jer je Mariah “tradicionalna djevojka”.

Čini se da je istu “taktiku” primijenila i na zaručniku Packeru, kojem je odbila seks sve dok ne postanu supružnici. Pjevačica i milijarder navodno su spavali u odvojenim sobama i nisu prakticirali nikakvu fizičku aktivnost, osim ljubljenja, piše Daily Mail.

Happy Valentine's Day darling ❤️😘😘

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Upravo iz razloga što je Mariah tradicionalna djevojka, izvor blizak pjevačici tvrdi da su netočni navodi da je zaručnika prevarila s koreografom i plesačem Bryanom Tanakom, na kojeg je Packer navodno bio ljubomoran.

Unatoč navodima o prekidu, pjevačica je viđena kako i dalje nosi zaručnički prsten vrijedan 10 milijuna dolara u javnosti.

#festive ! ❤️😘

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr