NOVI IZAZOV

‘PONUDILI SU JOJ GLAVNU ULOGU, BEZ RAZMIŠLJANJA JE PRISTALA’: Severina snima film u Beogradu (i ne, nije ono što mislite)

Ovog će se puta pjevačica pojaviti u pravom filmu, točnije u mjuziklu pod nazivom ‘Ti si princeza’.

Popularna pjevačica Severina glumit će u mjuziklu ‘Ti si princeza’, čije snimanje počinje početkom rujna, a pjevačica bi uskoro trebala potpisati ugovor s poznatom srpskom produkcijskom kućom.

SEVERINA ĆE ODUŠEVITI FANOVE NOVOM PJESMOM: Svi vi koje je ljubav bar jednom otrovala, ovo je za vas

“Severini su ponudili glavnu ulogu u filmu. Jako joj se svidio scenarij i bez razmišljanja je pristala. Glumit će sredovječnu pjevačicu koja je u mladosti bila velika zvijezda, poznata i cijenjena. Međutim, vrijeme je učinilo svoje. Ona se nije našla na estradi, pa je pala u zaborav”, rekao je izvor, piše Mondo.

Otkrio je i da su se producenti lako dogovorili sa Severinom oko svega. “Bila je zadovoljna uvjetima koji su joj ponuđeni. Nije postavljala nikakve specijalne zahtjeve, samo je zamolila da bude oslobođena snimanja koncerata i obitelji. Film će se snimati u Beogradu, tako da će za to vrijeme boraviti u kući svog svekra Kebe“, dodaje izvor.

Pjevačica će navodno uskoro krenuti i na satove glume kako bi se što bolje pripremila za ulogu. Severinina prednost je to što već ima glumačkog iskustva jer je glumila u predstavama ‘Karolina Riječka’ i ‘Gospoda Glembajevi’.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr