'Ne može dobiti normalan posao, svi je doživljavaju kao zvijezdu'

Ako je vjerovati napisima američkih tabloida, glumica i kći slavnog TV producenta u teškoj je financijskoj krizi.

Čini se kako ekonomska kriza nije zaobišla slavne i poznate. Časopis Star tako je objavio kako su glumica Tori Spelling i njezin suprug Dean McDermott u velikim financijskim problemima.

‘Tori i Dean propadaju. Ne mogu držati korak s troškovima svog raskošnog životnog stila, a to im emocionalno teško pada’, navodi se uz napomenu kako par ima četvero djece, pa kako bi im osigurali financijsku stabilnost pripremaju novi reality show Tori & Dean: Cabin Fever za kojeg se nadaju da će ih izvući iz dugova.

‘Tužno je što su jedva dobili novac za tu emisiju. Ali moraju iskoristiti svaku priliku jer su u očajnoj financijskoj situaciji. Tori nije dobila svoj dio očeva bogatstva. Imaju puno financijskih problema, ali nekako uspijevaju spojiti kraj s krajem otkako rade realityje’, kazao je prijatelj blizak paru.

No, čini se kako ih ni reality neće moći posve spasiti. ‘Novac koji zarade može ih držati iznad vode, ali to nije dovoljno da zadrže svoj stil života. Dean sada pokušava raditi kao šef kuhinje u jednom restoranu, a Tori je očajna jer ne može dobiti normalan posao jer je svi doživljavaju kao zvijezdu’, objasnio je njihov prijatelj.

Povratak na Net.hr