ODGOVORILA FANOVIMA

‘NE MORAŠ SE OPRAVDAVATI’: Žanamari objavila fotografiju pa izazvala podijeljene reakcije fanova

Pjevačica Žanamari pohvalila se fotografijom na Instagramu, no ona je izazvala oprečne reakcije.

Pjevačica Žanamari Perčić aktivna je na društvenim mrežama, gdje redovito dijeli fotografije i misli sa svojim obožavateljima.

Tako se pohvalila fotografijom iz backstagea showa Tvoje lice zvuči poznato, a pritom se prisjetila i svog prijatelja.

SEKSI LANA ‘POJELA’ KONKURENCIJU: Jurčevićka imitacijom Lize Minnelli oduševila žiri i publiku

“Dobro jutro iz backstagea TLZP-a s jednom spooky fotkom Vanne u nastajanju. Zasad malo bacam na Aliena, ali do večeras ima da budem takva Vanči da ćete zabrijati da su 90-te, da ste teenageri ili djeca i da đuskate na koncertu grupe ET. Ja sam bila veliki fan i njih i njihovih plesača. S jednim sam od njih kasnije u životu postala prijateljica, otplesao je i jedan moj nastup… Naučio me mnogim koracima, prštao pozitivnom energijom… I jedan dan samo otišao. Kad se sjećam tvog lica na njemu je uvijek široki iskreni osmijeh, onaj koji je i s očima i dušom. Hrvoje, večerašnji nastup ću posvetiti tebi, prijatelju dragi, ako me pogledaš ponekad od gore”, napisala je pjevačica u opisu fotografije. No taj je njezin komentar izazvao različite reakcije kod obožavatelja.

Tako joj je jedan obožavatelj predbacio zašto se pretvara da je emisija sada snimljena kada je očito da se sve snimalo unaprijed.

“Mislim, znamo da show ne ide live, da je snimljen već u ponedjeljak, ako ne i ranije (jer od utorka puštaju klipove o tome što ćemo gledati). Ne moraš nas uvjeravati u suprotno”, napisao je obožavatelj.

Dobro jutro iz backstage-a #tlzphr s jednom spooky fotkom Vanne u nastajanju. Zasad malo bacam na Alien-a, ali do večeras ima da budem takva Vanči da ćete zabrijati da su 90te, da ste teenageri ili djeca i da đuskate na koncertu grupe ET. Ja sam bila veliki fan i njih i njihovih plesača. S jednim sam od njih kasnije u životu postala prijateljica, otplesao je i jedan moj nastup…naučio me mnogim koracima, prštao pozitivnom energijom… I jedan dan samo otišao. Kad se sjećam tvog lica na njemu je uvijek široki iskreni osmijeh, onaj koji je i s očima i dušom. Hrvoje, večerašnji nastup ću posvetiti tebi, prijatelju dragi, ako me pogledaš ponekad od gore. #goodoldtimes #rip #hrvojeresetar #dancer #friend #superhuman #legend #ET #youareremembered

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

Žanamari je imala potrebu objasniti mu kako stvari stoje i koju je poruku doista željela poslati ovom objavom.

“Status je metaforičan. Ali emisija je zaista prvi put on air večeras, i prvi put mogu napisati kome posvećujem svoj nastup… I ovo je zaista fotografija tog jutra kada smo snimali. Nije uopće poanta da brijem da je netko glup. Ako sam/a ne vidiš poantu ovog statusa i cijele priče, onda si vjerojatno osoba koja u svima i svakom traži nešto što će kritizirati da bi ispao pametan. Sretno u stjecanju prijateljstava na na taj način. S obzirom da je ovaj moj status o prijateljstvu i da svaki put plačem kad se sjetim Hrvoja, plakala sam i danas kad sam pisala ovaj status i cijelu božju emisiju u kojoj sam Vanna/ET jer sam se sjećala njega. Nadam se da kamera to nije uhvatila, a ako i je…nema veze… Iskreno je. Dobre ljude se ne može prežaliti”, odgovorila mu je pjevačica kojoj Vanna ipak nije donijela pobjedu u showu, već je ona pripala Lani Jurčević koja je utjelovila Lizu Minnelli.

Povratak na Net.hr