BAŠ POPUT MAJKE

‘NE DEMONIZIRAJ SVOG MUŽA I NE KORISTI DJECU KAO ORUŽJE’: Bivša dadilja otkrila detalje iz života Angeline Jolie

Bivša dadilja Angeline Jolie odlučila je javno progovoriti i poslati poruku slavnoj glumici.

Bivša dadilja slavne glumice Angeline Jolie, Krisann Morel, više ne želi šutjeti te je za Daily Mail progovorila o trenutnoj situaciji koja se odvija između Angeline i Brada Pitta.

Morel je zabrinuta jer smatra da Angelina demonizira Brada i koristi njihovu djecu kao oružje protiv njega, jednako kao što je to njezina majka radila njenom ocu.

MUČNI DETALJI: Brad Pitt prvi put posjetio djecu, potpuno se slomio i rasplakao

63-godišnja dadilja brinula se za Jolie i bila je bliska prijateljica njezine majke, Marcheline Bertrand, prije nego što je umrla od raka.

Ona navodi kako postoje brojne sličnosti između načina na koji se Angelinina majka ponašala prema njezinom ocu Jonu Voightu i načina na koji se Angie danas odnosi prema Bradu.

“Odlučila sam javno progovoriti jer želim poslati poruku Angelini, do koje mi je i dalje jako stalo. Želim joj poručiti jednu stvar: molim te, nemoj ukloniti Brada iz života svoje djece. Nemoj koristiti djecu kao oružje u svojoj brakorazvodnoj parnici. I nemoj maltretirati svog supruga. Jer to je upravo ono što je tvoja majka radila kad je prekinula s tvojim ocem. A rezultat toga bilo je to što si ti imala traumatično i usamljeno djetinjstvo. Želiš li to priuštiti svojoj djeci?”, poručila je dadilja.

“Bojim se da Angie ponavlja prošlost, da ponavlja iste greške koje je njezina majka činila tijekom rastave i želim da ova poruka dopre do Angie prije nego što bude kasno”, dodala je Morel.

Otkrila je i da Angelinina majka nije željela ni pogledati Angelinu dok je bila beba jer ju je previše podsjećala na supruga koji ju je varao s mladom studenticom. Tako su Angelinu i njezina brata Jamesa Havena odgajale dadilje, a njihova majka često ih je koristila kao oružje protiv njihova oca.

Povratak na Net.hr