PREKINULA ŠUTNJU

‘NATUČENOJ’ DORIS PUKAO FILM ZBOG PORUKE HEJTERA: Ovako ljutitu je još nismo vidjeli; ‘Gdje piše da se žalim?’

Stanoviti muškarac je inače smirenu voditeljicu potpuno izbacio iz takta te mu je ona odlučila odgovoriti

Voditeljica i glumica Doris Pinčić (32) ovoga je tjedna ponovno dospjela u središte pozornosti, ali ne zbog razvoda od glazbenika Borisa Rogoznice (31). Javnost su, naime, zabrinule brojne modrice na njezinu tijelu koje je zaradila padom s motora dok je snimala televizijski prilog.

Instagram
Instagram

Netom prije emitiranja sporne epizode “Dobro jutro, Hrvatska”, u kojoj je otkrila svoja “natučena” koljena, lijepa je Zadranka na društvenim mrežama obavijestila gledatelje kako emiisja ubuduće kreće u nešto ranijem terminu.

Čemu ovakav komentar?

“Od sada smo s vama od 6.30 sati”, napisala je Doris čisto informativno, ali u komentarima na Instagramu odmah se javio jedan provokator.

DORIS PINČIĆ PONOVNO U SREDIŠTU POZORNOSTI: Gledatelji u sekundi primijetili njena koljena

DORIS PINČIĆ POKAZALA I OSTALE MODRICE: ‘Hvala svima na brizi, malo sam pala…’

“Ljudi u tvornicama rade od 6 sati pa tko ih pita. Sad ćete vidjeti što je buđenje zorom!”, napisao je stanoviti muškarac i inače smirenu voditeljicu potpuno izbacio iz takta te mu je odlučila odgovoriti.

Instagram

Doris vs. hejter

“Di je točno pisalo da se netko žali?”, poručila je Pinčić hejteru. S obzirom na to da taj njezin pratitelj očito nije očekivao da će mu se voditeljica obratiti, pokušao se opravdati kako ipak nije vidio da se ona žali na radno vrijeme.

“Onda vas molim da kod mene ne komentirate kao da sam ja to rekla jer se na svoj posao nisam nikada žalila. Samo smo obavijestili one koji nas prate da smo u nešto ranijem terminu”, ponovno mu je odgovorila Doris.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr