SLATKO IŠČEKIVANJE

NATAŠA JANJIĆ POHVALILA SE TRUDNIČKIM TRBUHOM: Lijepoj glumici pratiteljice dale zanimljive savjete

Natašu i njezinog dečka Nenada spojili su Marijana Batrinić i njezin suprug, a par bi dijete trebao dobiti u veljači

Nataša Janjić na društvenim mrežama podijelila je fotografiju na kojoj pozira s trudničkim trbuhom. “Lijeni ponedjeljak”, napisala je glumica koja na fotki leži na krevetu odjevena u traperice i tamnosivu vestu, a s lica ne skida osmijeh.

“Medenjakić”, “Predivna”, “Lijepo ti stoji trudnoća”, “Trudnjača najdivnija”, komentirale su pratiteljice koje nisu propustile dati joj i pokoji savjet.
“Koliko god ti bilo teško, lezi i odmaraj se. Vidjet ćeš kad ti dijete bude neumorno, a ti ćeš morati juriti za njime. Moj sin trčao je s 10 mjeseci. Ništa ne propušta tko si odmor dopušta. Svjetla reflektora sita, neka tijelo leži, duša neka skita”, napisala je jedna pratiteljica.

NATAŠA JANJIĆ PRISJETILA SE SURADNJE S MILENOM DRAVIĆ: ‘Bili su to moji najveći trenuci. Uvijek kad se sretnemo…’

TRUDNA NATAŠA JANJIĆ POKAZALA TRBUŠČIĆ: ‘Sve sam veća, ali odlično se osjećam i poletna sam’

Nataša i njezin dečko, ortoped Nenad Medančić, postat će roditelji u veljači sljedeće godine. Glumica je nedavno izjavila da se sa svojom svekrvom odlično slaže. “Lijepo je kad je svekrva krasna i kad si ti dobar prema njoj, ne smijem previše pričati o njima jer su ludi od mog javnog života, ali mi je krasna svekrva”, rekla je. Natašu i Nenada spojili su Marijana Batinić i njezin suprug, Matej Pašalić.

NATAŠA JANJIĆ OBJAVILA PRVU FOTOGRAFIJU S DEČKOM NENADOM: Evo kako izgledaju njihovi intimni trenuci

Povratak na Net.hr