banner

PRESRETNA JE

NATAŠA JANJIĆ JE PONOVO TRUDNA, A OTKRILA JE I SPOL DJETETA: ‘Opraštam vam što ste mislili da sam debela’

Nataša je u braku s ortopedom iz Pazina Nenadom Medančićem, a u prosincu 2018. godine proslavili su prvu godišnjicu braka

Glumica Nataša Janjić Medančić na društvenim je mrežama podijelila sretnu vijest. Naime, svojim pratiteljima na Instagramu otkrila je kako je ponovo trudna.

NATAŠA JANJIĆ SASVIM ISKRENO O SINU TONIJU: ‘To mi je bio najveći problem, tim više što smo poslali upite na razne platforme’

Nataša je dvije fotografije spojila u jednu. Gornja prikazuje kako se igra sa sinčićem Tonijem, a donja je slika s ultrazvuka.

“Opraštam vam što ste mislili da sam debela, vi meni oprostite što sam vam svima lagala… U kolovozu nam stiže djevojčica! Valentinovo u našoj kući može početi!”, napisala je uz objavu koja je u samo par minuta dobila preko 1.500 lajkova oduševljenih fanova koji su je obasuli čestitkama.

SAMO ČETIRI MJESECA NAKON PORODA: Nataša Janjić pokazala fantastičnu liniju u badiću, kako je ovo moguće?!

Nataša je u braku s ortopedom iz Pazina Nenadom Medančićem, a u prosincu 2018. godine proslavili su prvu godišnjicu braka. Sudužnici su krajem veljače prošle godine dobili sinčića Tonija.

Povratak na Net.hr