BLOKIRAO JU JE

NAŠEG PJEVAČA OPSJEDA OBOŽAVATELJICA: ‘Pratila me, fantazira da smo u vezi, štogod objavim ona tumači kao poruke njoj…’

‘Neupitno je da ta osoba funkcionira u životu. Ima posao, putuje, komunicira s ljudima. I da baš nitko iz njezine bliže okoline joj ne sugerira psihološku pomoć… Stvarno čudno’, napisao je Max

Tenor Max Hozić na Facebooku je podijelio neugodno iskustvo s obožavateljicom koju je blokirao zbog njezinog neprimjerenog ponašanja.

“Zanimljivo kako ljudi ‘skrenu’. Evo sam po prvi put blokirao hardcore stalkericu. Dakle, žena fantazira da smo u vezi. Konfigurirala je profil tako da samo ja vidim njene postove i tamo ostavlja komentare i odgovore na svaku moju objavu koju stavim. Komentira i moje prijatelje. Što god objavim ona to tumači kao poruke njoj. I tako već koju godinu”, napisao je.

“I sad je to već došlo do fantaziranja komunikacije u kojoj dogovaramo njezino preseljenje u Zagreb, zajednički život i djecu. Koja ludost. A da ne kažem da je bila u Zagrebu i dolazila na mjesta na kojima bi po mojim objavama vidjela da se nalazim jer je računala da smo se dogovorili. Neupitno je da ta osoba funkcionira u životu. Ima posao, putuje, komunicira s ljudima. I da baš nitko iz njene bliže okoline joj ne sugerira psihološku pomoć… Stvarno čudno”, zaključio je Max.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr