PREPUCAVANJA OKO DORE

DORA DRAMA IDE DALJE; NINA KRALJIĆ BILA JE VRLO KRATKA: ‘Nemam ni najmanju potrebu reći stvarno stanje stvari’; evo što kaže Albina

Albinina pobjeda na Dori nije baš najbolje ‘sjela’ pjevačici Nini Kraljić koja je i sama bila jedna od favorita

Atraktivna plavokosa splitska pjevačica Albina Grčić (22) na ovogodišnjoj je Dori osvojila simpatije i publike i struke svojim vrckavim nastupom te pjesmom “Tick-Tock”, a trenutno se sprema za predstavljanje Hrvatske na Eurosongu u Rotterdamu u svibnju.

Albina sa svojim timom trenutno razrađuje detalje nastupa, a zbog epidemioloških mjera neke stvari su još uvijek nepoznanica.

ALBINA GRČIĆ O POBJEDI NA DORI: ‘Mama mi je rekla: ‘Nemoj otići na kvasinu’. Evo, obećavam da neću, mama’

“Mislim da vas nećemo razočarati kako god to ispalo. Mislim da nastup možemo podignuti na jedan novi nivo i da možemo Hrvatskoj osvjetlati obraz na Eurosongu”, kazala je za RTL Exkluziv.

Nina se povukla iz javnosti

No, Albinina pobjeda na Dori nije baš najbolje “sjela” pjevačici Nini Kraljić koja je i sama bila jedna od favorita. Ona je, naime, poprilično burno reagirala nakon proglašenja ovogodišnjeg predstavnika Hrvatske na Eurosongu.

Nina je prozvala organizatore Dore zbog tehničkih problema, nije čestitala Albini te je prekinula suradnju s HRT-om. Pjevačica se danima preko društvenih mreža oglašavala te je pravdala svoje ponašanje i za svoj je neuspjeh krivila organizatore, a uporno je odbijala čestitati pobjednici tvrdeći kako joj se njena pjesma uopće ne sviđa.

Nakon što su na njenim društvenim mrežama osvanuli hejterski komentari pratitelja koji su je, između ostalog, usporedili i s Donaldom Trumpom, Nina je deaktivirala svoje profile na Instagramu i Facebooku te se povukla iz javnosti.

Albina Nini želi samo najbolje

“Nemam ni najmanju potrebu reći stvarno stanje stvari jer to ovakav javni linč i govor mržnje koji sam doživjela ne zaslužuje”, poručila je kratko Nina.

NINA KRALJIĆ UGASILA PROFILE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Nakon jučerašnjeg statusa, nema više ni Fejsa ni Instagrama

Albina joj to nije zamjerila, već joj je poručila kako je nije poljuljala te da joj želi samo najbolje.

“Mislim da njoj ide na štetu ovo što je sebi prouzročila, što kroz svoje reakcije, što kroz svoje nezadovoljstvo i možda tu dozu nekolegijalnosti koju su svi prepoznali. Ja joj želim samo najbolje u njenom daljnjem radu. Vjerujem da će pronaći svoj pravi put. Mene nije poljuljala”, poručila je Albina.

Povratak na Net.hr