Od kuće donijela svoje šampanjce pa u klubu glumila iznenađenje

Sve što je vezano uz starletu Soraju Vučelić Saru mora biti ekskluzivno i medijski napuhano. Upravo takva izgledala je i njezina proslava povodom 28. rođendana.

Kako bi bila u centru pažnje i još jednom dospjela na naslovnice srpskih tabloida, Soraja se za ludi rođendanski tulum pripremala cijeli dan. Prema pisanju Blica, starleta je navodno pomno osmislila plan pa je nakon priče o Neymaru počela tračati kako ima novog udvarača koji je ludo zaljubljen u nju te joj je za rođendan poslao šest boca šampanjca. No, ako je za vjerovati bliskom Sarinom prijatelju te je šampanjce starleta sama kupila i donijela u klub u kojem je slavila rođendan.

‘Sara je majstor samopromocije. Uvijek nešto smišlja kako bi svi pričali o njoj. Na društvene mreže stalno postavlja fotografije u seksi donjem rublju u skupocijenim automobilima koji zapravo nisu njezini. Tako je u klub, gdje inače boca šampanjca ‘Moet’ košta 300 eura, donijela šest svojih boca, od kuće. Konobari su u bocama s ledom donosili šampanjac uz vatromet, a dok su svi gosti u nevjerici brojali boce najskupljeg pića, Soraja je glumila iznenađenje’, otkrio je izvor za Blic.

S druge strane Sara tvrdi da to nije istina te da je od kluba dobila jednu bocu na poklon, a ostalih je pet uredno platila. Bilo kako bilo, starleta se, zajedno s prijateljicama, fino opustila.

‘Stalno je neko slao poklone, cvijeće, piće… ali ja zaista, u onoj gužvi i pod utjecajem alkohola, nisam razumjela od koga to sve pristiže. Da li od menadžmenta kluba, od obožavatelja ili prijatelja, zaista ne znam’, rekla je Blic Sara koja je, prema riječima jednog svjedoka, pretjerala s alkoholom.

‘Ona ništa nije jela cijeli dan jer je bila u gužvi oko organiziranja proslave, tako da joj nije trebalo puno da je alkohol ‘udari’. Iako je mislila da će je mučnina proći, to se nije dogodilo, pa su nju i njenu prijateljicu pred jutro odvezli na trežnjenje u jednu privatnu kliniku, gdje su obje dobile po dvije doze infuzije s vitaminima’, rekao je izvor za Kurir.

Kao dokaz da je tulum bio razuzdan Sara je na svom profilu objavila fotografiju ozlijeđene noge uz ispriku fanovima da neće moći nositi reviju.

Povratak na Net.hr