SNIMILA VIDEO

NAKON ROĐENJA SINA POVUKLA SE IZ JAVNOSTI: Janica Kostelić oglasila se na Instagramu nakon dugo vremena: ‘Jako sam uzbuđena…’

Janica je snimila video na engleskom jeziku u kojemu je promovirala novu knjigu Brune Kovačevića

Nakon što je dala ostavku na mjesto državne tajnice za sport i rodila sina Oskara, naša najbolja skijašica Janica Kostelić povukla se iz javnosti. Međutim, sada se oglasila na Instagramu zbog bliskog prijatelja kako bi promovirala njegovu novu knjigu “365 sportskih priča Brune Kovačevića”.

NOVI KORAK U KARIJERI JANICE KOSTELIĆ: Nakon rođenja sina povukla se iz javnosti, a sada se vraća, evo što će raditi

“Jako sam uzbuđena što je Bruni pala na pamet ova odlična ideja da napiše dječju knjigu o velikim sportašima diljem svijeta. Priče su jako inspirativne, nadam se da knjigu neće čitati samo djeca jer sam uvjerena da svi mogu naći priču koja im je inspirativna i da će promijeniti neke stvari u svom životu, za što nisu ranije imali hrabrosti. Pročitajte knjigu i uživajte u njoj”, poručila je Janica na engleskom jeziku u video koji je objavila na svom profilu.

JANICA KOSTELIĆ NAKON DUGO VREMENA SNIMLJENA JE SA SINOM OSKAROM: Vidno mršaviju figuru naglasila je tajicama

Pored videa je spomenuto da se o njoj i njezinom legendarnom laufu bez štapa može pročitati u knjizi “Zima”.

Bruno Kovačević snimio je i dokumentarni film “Gnothi Seauton” (Upoznaj sebe) o sportskim uspjesima Janice i njezinog brata Ivice.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr