TJELOHRANITELJ NEGODOVAO

BEYONCE S OBITELJI NAPUSTILA HRVATSKU: Nakon proslave rođendana iskrcali se s jahte, pojavile su se i fotografije

Glazbena diva je u Lijepoj Našoj proslavila 39. rođendan

Beyonce i njezin suprug Jay-Z snimljeni su kako napuštaju iznajmljenu jahtu “Lana” na kojoj su plovili Jadranom. Zadarski.hr piše da je slavna pjevačica u Hrvatskoj proslavila 39. rođendan. Fotografi su pjevačicu i njezinu obitelj ulovili prilikom iskrcavanja s jahte.

Beyonce je na glavi nosila slamnati šešir. Uz nju i obitelj bio je i tjelohranitelj koji, izgleda, nije bio nimalo oduševljen fotografima pa je prstom mahao prema fotoobjektivu.

BEYONCE I JAY-Z PONOVNO U HRVATSKOJ: Proslavili njen 39. rođendan na otoku ljubavi pa snimljeni na Kornatima

Slavni par u subotu prijepodne viđen je na Kornatima na otoku Žutu gdje su jeli na terasi restorana okruženi tjelohraniteljima. Uspjela ih je fotografirati influencerica i modna urednica Ivana Mišković. Ona je s prijateljima bila u restoranu na otoku Žutu kad im je konobar priopćio da stižu Beyonce i Jay-Z.

“Na prvu nismo vjerovali i mislili smo da se konobar šali. No uskoro se cijelo osoblje rastrčalo po restoranu pa smo shvatili da vjerojatno doista dolaze. Došli su byboatom, tako da nismo vidjeli gdje su točno bili usidreni. Najprije je ušao samo jedan zaštitar, koji je tražio gdje će ih smjestiti. Kada je odabrao mjesto, osoblje ga je ogradilo velikim bijelim konopom”, ispričala je Ivana za Jutarnji list. Par se nije želio fotografirati.

BEYONCE OKINULA SELFIE ONAKO KAKO VI TO NISTE NAPRAVILI VEĆ GODINAMA: Hoće li ova fotka pokrenuti novi trend?

Prema pisanju Jutarnjeg lista, Beyonce i Jay-Z nakon Žuta trebali su otići i na Kornat, u konobu Opat. “Nisu došli. Najavili su se za večeru, no kasnije su zvali da kažu da ipak neće moći doći. Ne znamo koji je bio razlog”, rekli su iz Opata za Jutarnji list.

Povratak na Net.hr