FARSA SE NASTAVLJA

JAVILA SE SUPRUGA MARKA IZ PRAVILA IGRE: ‘Istina je samo jedna i njeno je ime Isus Krist’

Nakon što je jučer bend objavio da Marko više ne želi biti njegov član, oglasila se njegova supruga.

Farsa oko izlaska pjevača Marka Kutlića iz benda Pravila igre i dalje ne jenjava. Nakon što su njegovi kolege jučer obznanili da je donedavni frontmen odlučio napustiti bend, javila se i njegova suruga Marija, koju mnogi krive za raspad grupe.

TUŽNA VIJEST ZA FANOVE – MARKO KUTLIĆ JE NAPUSTIO ‘PRAVILA IGRE’: Članovi benda razočarani: ‘Rugao se našoj naivnosti’

“[OBAVIJEST SVIM DRAGIM FANOVIMA PRAVILA IGRE]

Istina je uvijek samo jedna i kao takva uvijek pobjeđuje. Marko je i službeno zatražio istup iz benda i odlazak u solo karijeru”, napisali su članovi benda na svojoj službenoj stranici na Facebooku.

“Marku hvala za sve što je prošao s nama i želimo mu svu sreću. Ovo sve što se zbiva je daleko od onoga zbog čega smo tu, a to je glazba, pjesme, emocija, ljubav, vaša i naša zajednička energije i jedino je to bitno. I zato, uskoro ulazimo u studio i pripremamo nove pjesme! Ovo radimo samo zbog vas i vaša podrška nam je najbitnija u ovim trenutcima”, objavili su dečki te dodali da više neće komentirati ovu situaciju, bez obzira na eventualne provokacije, te zahvalili fanovima na podršci.

Ubrzo se javila Markova supruga Marija.

“ISTINA I JE SAMO JEDNA, A NJENO IME JE ISUS KRIST. Znate onaj kojeg vi ismijavate po medijskim člancima.

Dragi ljudi, ovo vam je tipični primjer skretanja pažnje na bitne stvari dok npr. pola Hrvatske GORI. To je ono što sam naučila na svojem studiju novinarstva.

Nasa najljepsa Marija😍😍😍😍😍

A post shared by marija_kutlic_fan_page (@marija_kutlic_fan_page) on

Svašta sam doživjela od ovih ljudi, proglašena sam sijateljicom mržnje, krivotvoreni su instagram razgovori… Od početka sam bila kamen spoticanja za dotični bend, a postojala sam puno prije njih. I eto, ja sam još uvijek ovdje i stojim iza svojeg uspješnog muškarca dok njih polako prekriva medijska prašina koju su na trenutak uzburkali. Skinut će netko novi za instagram pa će to bit zanimljivije.

Dotičnima želim sve najbolje, puno para, lajkova, koncerata i nekog pjevača koji će plesati kako oni sviraju. Moj Marko je oduvijek imao čvrsta uvjeranja i baš zato ga volim. Mi ne gradimo svoju kuću na pijesku, nego na našem sinu Petru stijeni”, napisala je na Facebooku.

Marka su kolege iz benda optužile da laže da je bolestan te da kreće u samostalnu karijeru.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr