Nakon afere s pet godina starijom, vratio se bivšoj

Nogometaš Nikola Pokrivač ponovno ljubi, i to staru djevojku. Naime, bivši je dinamovac vezu s Katarinom Dabelić okončao sredinom prošle godine, no već u prosincu su shvatili da ne mogu jedno bez drugog.

‘Nakon što je prošlo neko vrijeme, shvatili smo da zapravo ne možemo jedno bez drugog, pa smo donijeli zajedničku odluku o ponovnoj vezi’, rekao je Nikola za InMagazin te dodao da su prekinuli jer se jednostavno neke stvari nisu ostvarile onako kako su to zamislili.

Za vrijeme prekida Nikola se zabavljao s pet godina starijom manekenkom Iris Rajčić, no sad kaže da to razdoblje pripada prošlosti, a on se želi koncentrirati samo na budućnost. Iako su se neki mediji raspisali o njihovim zarukama, Pokrivač tvrdi da to nije istina, no uskoro će biti jer je s Katarinom toliko sretan da planiraju i vjenčanje.

Na pitanje kakve žene voli, Nikola odgovara da ‘voli samo jednu’ i priznaje da ‘kad je zaljubljen ne vidi nikog oko sebe’. Kako kaže Nikola, bilo mu je jako teško dok nije bio s Katarinom, ‘ubijala ga je samoća i jako mu je nedostajala’.

I sam priznaje da nije lako biti žena nogometaša, ali ističe da Katarina ima puno razumijevanja i uvijek je uz njega. Osim toga, njegovi se roditelji izvrsno slažu s njezinima.

Povratak na Net.hr