PRIRODNI LOOK

NAKON AFERE ‘NERETUŠIRANA FOTKA’ OGLASILA SE I SAMA KHLOE KARDASHIAN: Pozirala je toples i poručila; ‘Ovo sam ja’

Khloe je istaknula kako je stalno pod pritiskom jer je javnost osuđuje i ismijava zbog njenog izgleda

Nakon halabuke koje se digla oko objave njene neretuširane fotografije, na svom se Instagramu oglasila i sama Khloe Kardashian (36) koje je u najnovijoj objavi podijelila videa uz koja je naglasila da nisu photoshopirana.

Neretuširana fotka koja je digla uzbunu na internetu

NEVJEROJATAN EPILOG PRIČE O PROBLEMATIČNOJ FOTKI: Khloé Kardashian slikala je baka – koja očito ne zna za fotošop

“Da, snimala sam se da vam pokažem da moje tijelo nije photoshopirano”, naslovila je Khloe podužu objavu, a u videu je pozirala ispred ogledala toples u nude gaćicama. Ona je istaknula kako je stalno pod pritiskom jer je javnost osuđuje i ismijava zbog njenog izgleda.

“Ovo sam ja i ovo je moje neretuširano i nefiltrirano tijelo. Fotografija koja je objavljena ovog tjedna bila je prekrasna. Ali, kao netko tko se cijeli život bori s vlastitom tjelesnom slikom, pogotovo kad vas netko fotografira u lošem osvjetljenju ili ne snima vaše tijelo onakvim kakvo jest, trebali biste imati pravo tražiti da se to ne objavljuje, bez obzira na to tko ste. U stvari, pritisak te neprestano ismijavanje i prosuđivanje mog života su previše za podnijeti.

OSVANULA NERETUŠIRANA FOTKA KARDASHIANKE, NJEN TIM DAJE SVE OD SEBE DA NESTANE S INTERNETA: Ljudima nije jasno zašto, pa predivna je

‘Khloe je debela sestra’. ‘Khloe je ružna sestra’. ‘Njen otac nije njezin otac jer izgleda drugačije’. ‘Mogla je smršavjeti jedino operacijom’… Nikad se ne navikneš na to da te osuđuju i govore da si neatraktivan, s vremenom samo počneš u to vjerovati… Moje tijelo, moja slika i način na koji odlučim izgledati su moj izbor. Na nikome nije da odlučuje ili prosuđuje što je prihvatljivo”, napisala je Khloe.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr