Nakon 30 godina kraljevska obitelj dobila nasljednicu

Nakon punih tridset godina švedska kraljevska obitelj dočekala je prinovu. Švedska princeza Victoria rodila kćer Estellu Silviju.

Naime, buduća nasljednica krune 34-godišnja princeza Victoria prekjučer ujutro na svijet je donijela svoje prvo dijete djevojčicu koja je dobila ime Estella Silvia Eva Mary.

Beba je pri rođenju težila 3280 grama, a rodila se u klinici Karolinska University Hospital u Solni, predgrađu Stocholma. Ponosi tata Daniel rekao je da se mama i kći osjećaju odlično.

‘Kad smo se rastajali malena je ležala na maminim prsima i izgledala vrlo zadovoljno’, izjavio je Daniel dodavši da su baka i djed, kralj Carl XVI Gustaf i kraljica Silvia jako sretni zbog rođenjaprve unučice.

Princeza Victoria svog je supruga upoznala dok je radio kao fitness trener, a vjenčali su se 2010. godine.

Dugogodišnji neukaljani ugled kraljevske obitelji poljuljali su mediji koji su početkom proše godine objavili opširnu priču o vrlo razuzdanom životu švedskog kralja.

Naime Carl Gustaf dugi niz godina imao je brojne ljubavnice koje su zadovoljavale njegov veliki seksualni apetit. Kralj je sve odlučno negirao u intervjuu koji je dao u svibnu prošle godine.

Ipak, Šveđani su se razočarali u svoju kraljevsku obitelj, no možda im rođenje buduće nasljednice nakratko vrati vjeru u monarhiju.

Povratak na Net.hr