PREKINULI ODMOR

‘TAKO NAM BOG POMOGAO’: Nemili prizor na ljetovanju, oba sina glumice Marijane Mikulić završila u bolnici

Glumica Marijana Mikulić na Instagramu je objavila nemile prizore s obiteljskog ljetovanja.

Na Instagramu je objavila fotografiju dvije ručice s infuzijom te uz sliku napisala: “Jer zašto bi zadnji dani odmora prošli na miru. Fala lito, fala salmonela ili kojibogvećje, temperatura, dijareja, infuzija, antibiotici, pola dana na infektologiji u Mostaru, i to obojica!! Tako nam Bog pomogao”.

U komentarima ispod slike izjadali su se i drugi roditelji te joj poslali želje za brzim oporavkom. U jednom komentaru tako stoji: “Identično i kod nas. S tim da smo mi mali (15 mjeseci), a zaradili rota virus. Sedam dana infektivno. Taman se riješili rota virusa kad s infektivne pokupismo šestu bolest (tako se zove) pa tri dana visoke temperature i na kraju osip. 20 dana u kontinuitetu. A u tih 20 dana i četvorke izašle. Samo hrabro. Sve prođe. Čini mi se da je bilo lakše njemu nego meni :-(“, Samo hrabro, to je uobičajeno u ljetu, neka ostanu lijepe uspomene, a ovo će već proći i kod nas u Slavoniji vladaju virusi, povraćanja i proljevi, a nismo ni vidjeli mora, ako vas to može utješiti, pozdrav i držite se”.

Marijana je naknadno zahvalila na lijepim porukama te poručila da su dečki na putu oporavka: “Hvala puno svima, izgleda da su infuzija i antibiotik već malo pomogli. Dijareja i nikakav apetit su još tu, ali je broj jedan živnuo, a broj dva spava ko beba jadničak iscrpljen potpuno. Nadamo se kroz dan-dva biti bolje”.

 

Povratak na Net.hr