Hot

NOSTALGIČNA PJEVAČICA

‘NAJBOLJE TI STOJI SPLIT, A I TI NJEMU’: Severina pozirala u kratkim hlačicama i prisjetila se odrastanja u rodnom gradu

Dok pjevačica objavljuje fotke iz rodnog Splita, njezin suprug je posjetio Kosovo

Severina Kojić (48) na Instagramu je objavila fotografiju iz rodnog Splita koja je dosad skupila više od 50.000 lajkova.

Pjevačica na njoj pozira u vrućim hlačicama, a pod utjecajem nostalgije napisala je i neke crtice iz svoga djetinjstva.

POGLEDAJTE KAKO JE SEVERINA IZGLEDALA PRIJE 14 GODINA: Pjevačica se s vremenom dosta promijenila

“[Marmontova ulica] meni najdraža jer je posebna, najviše prehodana, po njoj smo trčale poslije škole iz ‘nove muzičke’ u Cheerija na najbolje tople sendve u bubli i bombice. Na vrhu kula od Bastiona, tu san čekala bus šesticu za Sućidar (ako neko pita… siromašna četvrt, Braće Santini 10…), a prema dole se spuštaš drito u bili svit, jer je dole more. Po sredini livo, smrdi sa peškarije, a priko puta desno na Prokurativama su se pivale neke antologijske pisme. Na primjer, uživo slušaš Olivera ‘Oprosti mi pape’ iz Marmontove jer nemaš kartu za Splitski festival. I onda se mi ekipa, posli škole preko Marmontove spustimo do rive, sidnemo na klupu, jedemo buble i vonjamo onaj miris rive s kojim smo odrasli… Ala koji gušt… Tog vonja više nema, neko bi reka ‘Fala svetom Frani’, ali osjećaj da me doli čeka najlipša riva je isti, istijacti… letin!”, napisala je Severina u opisu.

SRPSKI MEDIJI: ‘SEVERINA I IGOR SE RAZVODE ZBOG TREĆE OSOBE’; Svemu je kumovala ova fotografija na Instagramu?

“Draga Seve, najbolje ti stoji Split, a i ti njemu”, “Kako ste lipi, to nije istina”, “Kako su samo lijepe ove Dalmantinke, bože što mene ne rodi tamo”, “E zaista si ljepša od Venere. ŽENA, u pravom smislu riječi”, “Izuzetno lijepa žena”, samo su neki od komentara.

Dok Severina objavljuje fotke iz rodnog Splita, njezin suprug Igor Kojić nedavno je otkrio da je posjetio Kosovo. Bračni par posljednjih mjeseci se ne oglašava o svome odnosu, a nisu si čestitali ni godišnjicu braka putem društvenih mreža iako su to prije redovito činili.

Povratak na Net.hr