ON JE NJEN KAPETAN

NAJBIZARNIJI HOLIVUDSKI BRAK: Scijentologija, gay afere i seksualne igrice slavnog para

S tolikom pažnjom javnosti nijedan brak u Hollywoodu ne može biti ‘normalan’, no jedan ipak odskače od drugih po brojnim kontroverzama.

Brak Johna Travolte i Kelly Preston jedan je od najčudnijih u Hollywoodu, tvrdi američki tabloid Star koji je objavio niz bizarnih priča o poznatom paru koje su otkrili njihovi prijatelji.

Za početak, i Travolta i Kelly su posvećeni kontroverznoj scijentologiji te im je ona vrlo važan dio života.

Seksualne igrice

NAJVEĆA TRUMPOVA GADOST: Priznao da se upucavao Travoltinoj ženi, četiri dana nakon smrti njihovog sina

Prijatelji Johna i Kelly su otkrili kako par ima vrlo zanimljive seksualne apetite, a Kelly im se rado hvali njihovim igricama u krevetu.

“John, koji je strastveni pilot, obožava se seksati s Kelly kada je ona odjevena kao stjuardesa, a on kao pilot. Zahtijeva od nje da ga zove ‘kapetane'”, otkrio je izvor.

Oboje imaju burnu prošlost

#tb #swim how's the weekend been going guys? Comment below!

A post shared by John Travolta (@officialjohntravolta) on

Kada je imao 22 godine, Travolta je bio u vezi s 20 godina starijom kolegicom. Istovremeno, Kelly je bila u vezi s Charliejem Sheenom, ali ga je ostavila jer joj je slučajno pucao u ruku.

Njihov brak je samo paravan?

Me and the bae 😘

A post shared by John Travolta (@officialjohntravolta) on

John je nekoliko puta bio umiješan u gay skandale. Prvo ga je neimenovani fizioterapeut optužio da mu je glumac nudio novac u zamjenu za seks, a onda je objavljena fotografija na kojoj se ljubi u usta s pripadnikom svog osiguranja. Također, već godinama Hollywoodom kola trač da je Travolta 35 godina u tajnoj vezi s Tomom Cruiseom.

Svako pojavljivanje para u javnosti obično bude popraćeno podsmjesima jer mnogi smatraju kako je Kelly samo paravan za Travoltinu homoseksualnost, iako su u braku već 23 godine i imaju dvoje djece.

Njihov najstariji sin Jett je preminuo 2009. godine.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr