Maćeha otkrila mračnu tajnu sestara Kardashian

Maćeha sestara Kardashian na sudu je iznijela podatak da su Kim, Kourtney i Khloe napustile svog umirućeg oca Roberta kako bi otišle na tulum. Sestre nju, pak, tuže da je raznim medijskim izdavačima prodavala njihove stvari.

Sudski spisi koje posjeduje Radar Oline otkrivaju detalje oko smrti poznatog odvjetnika, oca Kim, Kourtney i Khloe, Roberta Kardashiana koji je umro od raka jednjaka 2003. godine.

Maćeha poznatih sestara, Ellen Pearson Kardashian, tvrdi da su djevojke izabrale tulumarenje umjesto brige o njihovom umirućem ocu. Umjesto njih, tvrdi Ellen, brigu o njemu vodila je njena biološka kći Aprill Lallo.

Ellen Pearson udala se za Roberta samo dva mjeseca prije njegove smrti, a Kardashian sestre tuži za namjerno nanošenje duševne boli i urotu s namjerom klevete.

‘Njegova djeca rijetko su ga posjećivala nakon što je započeo liječenje od raka. U trenutku kada je Robert bio na izdisaju, nitko od njegove djece nije bio uz njega. Sve su radije izabrale kućni tulum kod Kourtney’, izjavila je Ellen, stoji u sudskim spisima.

Sestre Kardashian maćehu tuže za 500.000 dolara jer je, tvrde, prodavala njihove osobne stvari raznim časopisima.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr