PUKNI PUŠKO!

NA ORIGINALAN NAČIN OBJAVILA DA JE TRUDNA! ‘Sada sebi mogu reći: ‘Odmori se, zaslužila si!’

Voditeljica i urednica emisije ‘Zdrav život’  Lana Pavić, objavila je sretnu vijest o proširenju svoje obitelji na Instagramu i Facebooku.

U domu Lane Pavić i Marka Kožula sreći nema kraja! Nakon dvije godine braka, Lana i Marko ponovno iščekuju prinovu.

Pored supruga Lana Pavić ne skida osmijeh s lica

Tu vijest Lana Pavić  proširila je na simpatičan način. Naime, na Instgramu je objavila fotografiju gdje poziraju njena kći Lana Borna iz prvog braka, suprug Marko Kožul, njihova zajednička kći Iris Lucija i majka koja drži tri kuta kuće, a u komentaru je napisala “#5ofUs”.

Lijepa voditeljica trudna je četiri mjeseca, a kako u trudnoći mora mirovati, uživa u radosnom iščekivanju. U razgovoru nam je otkrila da još nemaju ime za bebu i da uživa u malo laganijem tempu.

“Još nemamo ime jer ne znamo spol, to nam je najmanje važno. Lara Borna je vesela zbog povećanja obitelji, ali i posebno pažljiva prema meni, brine umaram li se i jesam li dobro.
Malena Iris Lucija još naravno nije svjesna da će dobiti drustvo. Iris je inače vrlo vedra beba (sada ima 14 mjeseci), puna je energije, stalno u pokretu, a kako u ovoj trećoj trudnoći moram što više mirovati, suprug Marko je preuzeo veliki dio brige za nju. Zbog mog mirovanja ostajemo u Zagrebu, doma u klimi, izađem u šetnju s klinkama i suprugom na Bundek rano ujutro ili navečer, a u međuvremenu pišem disertaciju. Ne sjećam se kad sam ovako mirno provodila dane, mi smo obično stalno u nekom pokretu, ali baš mi odgovara ovakav tempo. Emisija ‘Zdrav život’ čija sam autorica i voditeljica je imala zadnju epizodu prve sezone u subotu, tako da uistinu sada sebi mogu reći: ‘Odmori se, zaslužila si!’

Lana Pavić dijete čeka sa suprugom Markom Kožulom s kojim je u braku dvije godine. Par već ima kćerkicu Iris Luciju koja je u travnju napunila godinu dana.

Čestitamo!

Povratak na Net.hr