banner

LJUBAV KAKVU MALO TKO ZNA

MUSTAFA NADAREVIĆ JE PRIJE OSAM GODINA IZGUBIO LJUBAV SVOG ŽIVOTA: Nakon dva desetljeća veze, umrla mu je na rukama…

Nadarevićevi kolege ispričali su da ga je jako pogodila njezina smrt i da mu je bilo teško biti sam. Rekli su da prvih dana nije u potpunosti bio svjestan situacije

Mustafa Nadarević je 2012. godine ostao bez ljubavi svog života, supruge Slavice Radović. Slovenska scenografkinja i kostimografkinja nakon deset godina izgubila je bitku s rakom dojke. Nadarević je uz nju bio do posljednjeg trenutka i umrla mu je na rukama.

‘NEMAM STRAH OD ODLASKA, VEĆ OD STRAŠNOG ODLASKA’: Evo kako je Mustafa Nadarević provodio svoje posljednje dane

Vjenčali su se par mjeseci prije njezine smrti

Upoznali su se kad je on iza sebe već imao brak i dvoje djece: kćeri Nađu i Nanu te sina Ašu. Iako je o svom privatnom životu rijetko govorio, Nadarević je uvijek isticao kako ga je Slavica oplemenila. Govorio je da je ona ljubav njegova života. Bili su zajedno dva desetljeća, a vezu su okrunili brakom tek nekoliko mjeseci prije njezine smrti. Vjenčali su se na intimnoj ceremoniji na njezin rođendan, 25. travnja.

NJEGOVE ULOGE ŽIVJET ĆE VJEČNO: Veliki Mustafa Nadarević ostat će zapamćen po svojim maestralnim izvedbama

Mustafa se od Slavice oprostio u Kopru, slovenskom primorskom gradiću u kojem je Slavica Radović rođena i u kojem je odrasla.  Nadarevićevi kolege ispričali su da ga je jako pogodila njezina smrt i da mu je bilo teško biti sam. Rekli su da prvih dana nije u potpunosti bio svjestan situacije.

Njihovi poznanici i prijatelji tvrde da su bili skladan par te da su ih vezali ljubav i privrženost. Voljeli su film i kazalište, zajedno su igrali tenis i golf, a uživali su i u ljetovanjima na Jadranu.

Povratak na Net.hr