ŠUTJELA JE GODINAMA

MUČNA ISPOVIJEST SUPRUGE RODA STEWARTA: ‘Drogirao me, a kada sam se probudila, ležao je na meni. Bila sam djevica’

Bivša manekenka kaže da je bila djevica kada ju je modni dizajner drogirao i silovao. Nije nikome rekla što se dogodilo jer se bojala kritika.

Penny Lancaster, supruga rokera Roda Stewarta, otkrila je da je silovana na početku svoje karijere.

Bivša manekenka je u intervjuu za britanski ITV otkrila da joj je modni dizajner stavio drogu u piće te je zatim seksualno iskoristio.

U jednom se trenutku probudila, a muškarac je ležao na njoj.

“Ne sjećam se mnogo jer sam bila drogirana, ali znam da je bio na meni i uživao. Ja nisam. Bojala sam se ikome to reći”, rekla je Lancaster u svojoj emotivnoj ispovijesti, dodavši kako je dotad bila djevica.

Bojala se kritika

U domu dotičnog dizajnera je završila, ispričala je, nakon što joj je obećao da će je odvesti na jedan modni događaj na kojem će biti mnoge važne osobe iz svijeta modelinga.

“Veselila sam se jer sam mislila da će se možda netko zainteresirati za mene i dati mi posao. Pošla sam s njim, a on je rekao da mora svratiti do svog stana”, ispričala je supruga slavnog rokera.

Roditeljima nije ispričala što se dogodilo jer je mislila da će se ljutiti na nju što je išla s njim.

“To je bio čovjek s kojim sam radila i naivno sam mu vjerovala. Prije toga se nisam nikad seksala, to što se dogodilo mi je bilo zastrašujuće. Pokušavala sam se pretvarati da se to nikad nije dogodilo”, rekla je Penny.

Smogla hrabrost da progovori

Na to da napokon ispriča svoje iskustvo ju je potaknuo skandal s Harveyjem Weinsteinom koji je u posljednjih 30 godina zlostavljao svoje mlade kolegice.

Weinsteina je dosad za seksualno zlostavljanje optužilo tridesetak žena, od kojih neke tvrde da ih je silovao.

Među njima su brojne poznate glumice, kao što su Ashley Judd, Angelina Jolie, Mira Sorvino i mnoge druge.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr