ZAHVALIO NA PODRŠCI

MRŠAV, ALI NASMIJEŠEN: Brad Pitt se pojavio na crvenom tepihu, evo zašto je bio veseo

Pitt se pojavio na crvenom tepihu na premijeri filma po kojem je prošetao s kolegicom Marion Cotillard. Nedugo prije toga ga je Socijalna služba oslobodila optužbi da je zlostavljao svoju djecu.

Brad Pitt se prvi put pojavio u javnosti nakon što je njegova uskoro bivša supruga Angelina Jolie predala zahtjev za razvod i objavila mu rat za skrbništvo nad djecom.

Glumac se prvo s kolegicom Julijom Roberts pojavio na premijeri filma Moonlight koji je producirala njegova producentska kuća Plan B. Mnogi su primijetili da je Pitt vrlo mršav, što nije ni čudo s obzirom na to da proživljava životnu dramu.

‘NE DAM JOJ DJECU!’: Brad Pitt uzvratio Angelini udarac i zatražio zajedničko skrbništvo

Ubrzo nakon toga, Brad je s kolegicom Marion Cotillard prošetao crvenim tepihom na premijeri njihova filma Allied u Los Angelesu.

Pitt je dosta smršavio.
Pitt je dosta smršavioFoto: Frazer Harrison/AFP

Nasmiješen, ali bez vjenčanog prstena, Brad je dijelio autograme i družio se s fanovima.

Tada se prvi put obratio javnosti nakon vijesti o razvodu.

“Bilo je lijepo. Svi su se jako lijepo odnosili prema meni. Dobar je osjećaj imati takvu podršku”, rekao je Pitt za E! News.

Brad ima razloga za veselje.
Brad ima razloga za veseljeFoto: Frederick M. Brown/AFP

Osim poslovno, Brad je i privatno imao razloga za sreću. Naime, samo nekoliko sati prije pojavljivanja na crvenom tepihu, Socijalna je služba objavila da Pitt nije zlostavljao djecu. To znači da će se Brad baciti na borbu za skrbništvo s Jolie, koja ga ne želi blizu djece.

Iako mu je objavila rat za skrbništvo, u izjavi njezinog glasnogovornika nakon vijesti o odluci Socijalne službe Angie je malo ‘smanjila doživljaj’.

“Angelina od početka tvrdi da je morala nešto poduzeti zbog zdravlja obitelji i laknulo joj je što je nakon osmotjedne istrage Socijalna služba napokon zadovoljna i što su određena pravila ponašanja koja će omogućiti djeci da prevladaju ovu situaciju”, stoji u priopćenju.

Angelina i Brad kreću u bitku za skrbništvo.
Angelina i Brad kreću u bitku za skrbništvoFoto: CARL COURT/AFP

Povratak na Net.hr