Isplivali detalji

MRAČNE TAJNE JEDNOG KOMEDIJAŠA: Burna ljubavna prošlost Jima Carryja

Bivša djevojka slavnog glumca počinila je samoubojstvo samo nekoliko dana nakon prekida.

Zaštitni znak Jima Carryja, koji je ostavio dubok trag u filmskoj industriji, zahvaljujući nezaboravnim ulogama u filmovima Maska, Ace Ventura i Glup i gluplji, bio je njegov zarazni osmjeh, a ova je tragedija bacila sjenku na njegov privatni i poslovni život.

Cathriona White , 28-godišnja vizažistica iz Irske, pronađena je mrtva u svom domu u Los Angelesu. Uzrok smrti je navodno predoziranje narkoticima. Ostavila je oproštajnu poruku, kao i nekoliko zabrinjavajućih objava na društvenim mrežama. Nove informacije pokazuju da se Cathriona, koja je isto godište kao i glumčeva kćer, godinama borila sa depresijom te da je vjerovala da nakon prekida sa čovjekom u kojeg je bilo ludo zaljubljena, nema razloga za život.

UBRZO NAKON PREKIDA: Bivša djevojka Jima Carreyja počinila samoubojstvo

Jedan od uzroka problema u njihovoj vezi navodno je bila njena stidljivost, zbog čega nije željela pratiti glumca na hollywoodskim zabavama. Poznato je da je i Carry patio od depresije, te da su njih dvoje, povezani istim problemima, dane provodili zatvoreni u mračnoj sobi.

Carry i Cathriona počeli su viđati u ljeto 2012. godine, nakon što su se upoznali na filmskom setu, ali su prekinuli sljedećeg ožujka. Već u svibnju ponovo su viđeni zajedno, kako se drže za ruke na ulicama New Yorka.

Carry iza sebe ima burnu ljubavnu prošlost i veze sa brojnim slavnim damama koje su imale nesretan kraj. Među njegovim bivšim djevojkama su glumica Renée Zellweger i January Jones, kao i bivša Playboy zečica Jenny McCarthy.

Teško djetinjstvo

Imao je nesretno djetinjstvo. Kada je njegov otac izgubio posao, a njegova majka se razboljela, obitelj je bila prisiljena sve rasprodati i živjeti u kombiju. Carry je tada još išao u školu, ali je navečer radio. Kada se preselio u Los Angeles, u ranim dvadesetima, počeo je raditi kao stand up komičar. Tada je bio u vezi sa pjevačicom Lindom Ronstadt . Ona je imala 37, a on 22 godine.

Godine 1987, prvi put se oženio. Njegova izabranica bila je Melissa Womer , koja je radila kao konobarica u klubu gdje je on imao stand up nastup. Dobili su kćer Jane, ali su se razveli 1995 godine. I prije nego što su službeno okončali brak, on je započeo romansu sa glumicom Lauren Holly , s kojom je glumio u filmu Glup i gluplji. Vjenčali su se 1996. godine, a njihov brak je trajao samo osam mjeseci. Carry je izjavio da monogamija nije za njega, pa se upustio u niz romansi s brojnim glumicama i manekenkama.

Godinu i po dana, zabavljao se sa Renée Zellweger, nakon što su se upoznali na snimanju jednog filma. Zaprosio ju je prstenom vrijednim 60 hiljada dolara na romantičnoj večeri u Londonu. Ipak, stalno je odgađao vjenčanje, a glumica mu je zato postavila ultimatum da moraju vjenčati u roku od šest mjeseci. Uslijedila je žestoka svađa, koja je rezultirala prekidom.

Nakon toga, pet godina je bio u vezi sa bivšom zečicom Jenny McCarthy. Nakon prekida, ona je javno optužila Carryja da je napustio i zaboravio na njezinog sina Ewana iz prethodnog braka, koji boluje od autizma, i koji je Jima gledao kao oca.

Prije pet godina postao je djed, kada je njegova kćer Jane rodila sina. Jednom prilikom je priznao da se godinama pokušavao riješiti depresije uz pomoć droge i alkohola, ali i da se sada potpuno oslobodio poroka.

 

E!/Hot.hr

Povratak na Net.hr